UZNEMIRUJUĆE PORUKE POSLATE SA TELEFONA DEČKA DEVOJKE KOJU JE HAMAS OTEO: Svaka LEDI KRV, a njena SUDBINA...
Šani Luk, Foto: Printscreen/Instagram/shanukkk

STRAVIČNO

UZNEMIRUJUĆE PORUKE POSLATE SA TELEFONA DEČKA DEVOJKE KOJU JE HAMAS OTEO: Svaka LEDI KRV, a njena SUDBINA...

Luk (22) i njen dečko Orion Ernandez Radouk (30) iz Meksika bili su na muzičkom festivalu u blizini granice sa Gazom, kada je Hamas napao 7. oktobra

Objavljeno:

Niz uznemirujućih poruka navodno je poslato sa telefona koji pripada dečku Šani Luk, nemačke umetnice koju je oteo Hamas u Izraelu i čija je sudbina nepoznata.

Luk (22) i njen dečko Orion Ernandez Radouk (30) iz Meksika bili su na muzičkom festivalu u blizini granice sa Gazom, kada je Hamas napao 7. oktobra.

Prema pisanju The Sun, Radouk se isto vodi kao nestao i strahuje se da je u zarobljeništvu.

List navodi da su sa njegovog telefona poslate poruke na arapskom, među kojima se nalazi "Pljujem na tebe" i "Proklet da si", kao i zavet da "oslobodi Palestinu" i učini je "slobodnom od cionista".

I sudbina Nemice je takođe nepoznata, iako je njena majka Rikarda Luk rekla ranije ove nedelje da je dobila dokaz da je njena ćerka i dalje živa.

Šani Luk
Šani Luk foto: Instagram/shanukkk

Nakon napada Hamasa na društvenim mrežama se pojavio zastrašujući snimak na kojem se navodno vidi polugolo telo devojke na kamionu, okruženo militantima, zbog čega se posumnjalo da je ubijena.

Međutim, njena majka Rikarda je nakon toga rekla da je dobila reč da je njena ćerka živa ali sa ozbiljnom povredom glave i da je u teškom stanju.

Da podsetimo, najmanje 260 posetilaca festivala ubijeno je u iznenadnom napadu Hamasa.

Sumnja se da su militanti oko 100 ljudi uzeli za taoce i odveli ih u Gazu.

Bonus video:

04:36

HAMAS UDARIO JEVREJE TAMO GDE SU NAJTANJI?! Vojni komentator: Znali su reakciju Izraela! Ovo je zlatno doba za vojnu industriju

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.