ONA JE NAJZGODNIJA ŽENA TAKSISTA! Svi žele da RADE OVO sa njom kad je vide za volanom: "Noćna tarifa je skuplja"
Foto: Printscreen/youtube/CREATIVES LALA

HIT HITOVA

ONA JE NAJZGODNIJA ŽENA TAKSISTA! Svi žele da RADE OVO sa njom kad je vide za volanom: "Noćna tarifa je skuplja"

Džojs Todeo ima 33 godine i vozač je taksija u Manili na Filipinima

Objavljeno:

Za mnoge ljude koji su imali prilike da je vide, Džojs Todeo je najlepša žena koja vozi taksi. Iako je u ovaj posao ušla sasvim slučajno, ne krije da u njemu definitivno uživa!

Džojs Todeo ima 33 godine i vozač je taksija u Manili na Filipinima. Ona je dugo radila kao model, a završila je i psihologiju. Sigurno da je sa takvom biografijom mogla da nađe bilo kakav posao - odlučila je ipak da postane taksistkinja.

Mogućnost da vozi taksi je dobila sasvim slučajno, jer ju je jednom prilikom saradnica zamolila da samo nekoliko dana uskoči i odradi za nju par vožnji.

- Dok sam radila u jednoj modnoj agenciji, šefica me zamolila da je nekoliko dana vozim po gradu kako bi pozavršavala mnoge poslove. Tako sam samo nastavila ovo da radim. Ljudima je interesantno što je žena za volanom, uopšte se ne nadaju tome. Najčešće se iznenade kad me vide za volanom, a često me zamole da se fotografišemo, pa sam počela da obraćam dodatnu pažnju na svoj izgled.

Uvek sam sređena tip-top, našminkana, često nosim haljine. Zahvaljujući tome, došla sam do velikog broja stalnih klijenata koji zahtijevaju da ih baš ja vozim. Često usput proćaskamo i obavezno se fotografišemo - započinje priču za medije ova žena.

"Volim što sam najzgodnija taksistkinja"

Džojs je objasnila da biti taksista nije glamurozno, ali da se njoj dopada i uživa u svom poslu.

- Dešavalo mi se da imam pozive u 2 ili 3 ujutru i odem na vožnju. Noćne tarife su skuplje. Međutim, dešavalo mi se da žena koju vozim kaže da će otići da usitni novac ili kupi cigarete i više se nikada ne vrati. Volim kontakt sa ljudima i ponosna sam na činjenicu što sam najzgodnija žena koja vozi taksi. Ne smeta mi što se pripremam satima za moj posao, volim da izgledam lepo. Budući da imaju moj broj, mnogi klijenti koje sam vozila taksijem me zovu i kasnije da se družimo. Mnogi muškarci bi izašli sa mnom, ali nikada ne mešam posao i zadovoljstvo - dodaje uz smeh ova lepotica.

Džojs je zadovoljna ovim poslom, ali ne planira da bude zauvek za volanom.

- Kada više ne budem vozila taksi, volela bih da pokrenem neki svoj biznis - objasnila je ona, a piše britanski San.

Bonus video: JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

01:07

JEDNOM SAM TO PROBALA Da li treba mešati posao i ljubav? Estrada za Kurir TV: Takav nam je posao, sve radimo na emociju

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.