JEO MORSKE PLODOVE I PIO VISKI, A ONDA KRENUO DA SE TRESE: Vlasnik restorana NIJE VEROVAO OČIMA, da li je REALNO?
Litvanac, Foto: PrintScreen/ YouTube/ El Mundo

neverovatno

JEO MORSKE PLODOVE I PIO VISKI, A ONDA KRENUO DA SE TRESE: Vlasnik restorana NIJE VEROVAO OČIMA, da li je REALNO?

Litvanac je postao veliki problem u jednom gradu u Španiji, pogotovo vlasnicima resotrana

Objavljeno:

Neimenovani pedesetogodišnjak, poreklom Litvanac, uhapšen je već dvadeseti put za godinu dana zbog prevara počinjenih na različitim lokacijama u turističkom području grada Alikantea.

I pre nekoliko dana je taj lisac učinio istu stvar, uživao u hrani i piću, pa odglumio infarkt ispred osoblja restorana kako bi izbegao plaćanja računa. Ovaj je puta "uštedeo" tek 34,85 evra, a u teatralnu predstavu se upustio nakon što je smazao paelu s plodovima mora i ispio dva viskija.

Muškarac je u međuvremenu dobio nadimak "gastrojeta", a španski mediji su preneli i to da je u pravilu pokušavao odati dojam bogatog ruskoga turiste spremnog izdvojiti koliko treba za sočna jela i skupa pića.

Na njegovu žalost, već je postao poznat u tom kraju, između ostalog i zato što je ponajviše voleo u restoranima naručivati jastoge uz rižu, rusku salatu i viski.

Moises Domeneh, šef restorana El Buen Comer, nedavno ga je i fotografirao kako bi ostalim vlasnicima tamošnjih restorana prosledio kako izgleda, pa medijima prepričao da je iz njegova lokala najpre pokušao odšetati bez plaćanja.

"Nameravao je otići, ali ga je kolega zaustavio i upozorio da nije podmirio račun. Kazao je da će se odmah vratiti jer je u hotelu zaboravio novac, a kada mu to nije prošlo, bacio se na tlo i glumio da mu je pozlilo", kazao je.

Policajac koji ga je uhapsio četiri puta kazao je da je 'gastrojetu' obično privodio nasmejanog, a sudija u Alikanteu mu je izrekao zatvorsku kaznu u trajanju od 42 dana.Tako će se "gastrojeta" nastaviti hraniti na tuđi račun čak mesec i po dana, ovaj put novcem poreznih obveznika.

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.