PRVE SLIKE SA MESTA BOMBAŠKOG NAPADA U ANKARI: Teroristi pucali na policiju, ima RANJENIH (FOTO)
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

STRAŠNO

PRVE SLIKE SA MESTA BOMBAŠKOG NAPADA U ANKARI: Teroristi pucali na policiju, ima RANJENIH (FOTO)

Napadač je ubijen u okršaju, a dva policajca su ranjena.

Objavljeno:

Bombaš samoubica aktivirao je jutros eksploziv kod ministarstva policije u Ankari. Drugi napadač je ubijen u oružanom okršaju sa policijom, čija su dva pripadnika ranjena tom prilikom.

Dvojica napadača prišla su jutros ministarstvu unutrašnjih poslova Turske koje se nalazi u glavnom gradu Ankari, i to na dan kada parlament počinje zasedanje nakon letnje pauze.

Jedan je aktivirao eksploziv i tako razneo sebe. Ubrzo je policija reagovala, pa je došlo do pucnjave između drugog napadača i pripadnika snaga bezbednosti.

1 / 6 Foto: Adem ALTAN / AFP / Profimedia

Napadač je ubijen u okršaju, a dva policajca su ranjena.

Teroristički napad je potvrdio ministar unutrašnjih poslova Turske Ali Jerlikaja, navodeći „da se jedan terorista razneo, a drugi je neutralisan od strane policije“.

Drugi detalji o napadu i dalje nisu poznati, ali je veliki broj pripadnika policije i specijalaca na licu mesta, kao i ekipe Hitne pomoći.

Bonus video: RUSIJA SE SKROZ PROMENILA, KRENULA JE U SAMOIZOLACIJU Đukić o susretu Putina i Džong Una: U Moskvi podigli spomenik teroristi!

01:25

RUSIJA SE SKROZ PROMENILA, KRENULA JE U SAMOIZOLACIJU Đukić o susretu Putina i Džong Una: U Moskvi podigli spomenik teroristi!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.