APOKALIPSA U NJUJORKU POSLE NEZAPAMĆENIH POPLAVA: Voda i do kolena, izdato NOVO UPOZORENJE (VIDEO)
Foto: PrintScreen/ Twitter/ shaone

DRAMA

APOKALIPSA U NJUJORKU POSLE NEZAPAMĆENIH POPLAVA: Voda i do kolena, izdato NOVO UPOZORENJE (VIDEO)

Loše vreme izazvalo je nestanak struje u gradu jer su nabujale vode poremetile putovanja i zarobile ljude u automobilima i kućama

Objavljeno: 16:05h

Apokaliptične scene zabeležene su u Njujorku gde je proglašeno vanredno stanje nakon što su jake kiše izazvale velike poplave.

Loše vreme izazvalo je nestanak struje u gradu jer su nabujale vode poremetile putovanja i zarobile ljude u automobilima i kućama. Ugašene su čitave linije metroa, glavne saobraćajnice su pretvorene u jezera, a deca su odvedena na gornje spratove poplavljenih škola.

Guverner Njujorka pozvao je stanovnike da ostanu u svojim kućama i ponovo upozorio građane koji žive u podrumima da se pripreme za najgore.

Zvaničnici su pozvali stanovnike da ne potcenjuju oluju.

Tokom celog dana meštani su dobijali upozorenja na svoje mobilne telefone od meteorološke službe. Vlasti su pozvale građane da ne voze iako je oluja jenjavala.

Voda je tokom celog dana kaskadno padala na mnoge stanice metroa.

Predsednik Metropoliten transportne uprave rekao je da je za dan u Njujorku palo onoliko kiše koliko obično padne za tri meseca.

Morski lav iskoristio je poplavu i nakratko pobegao iz zoološkog vrta u Central parku.

Morski sisar je "istražio područje" tokom svoje improvizovane plivačke ekskurzije, ali nije napuštao teren, navode zvaničnici.

Bonus video: Nevreme u Novom Sadu

00:13

Nevreme u Novom Sadu

(Espreso/Protothema)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.