SNAJA KUVALA RUČAK, SVEKAR I SVEKRVA UMRLI OD TROVANJA: Jedino je on PREŽIVEO, za dlaku izbegao SMRT (FOTO)
Erin Peterson, Foto: Printscreen/Youtube7NEWS Australia

"fatalna kuvarica"

SNAJA KUVALA RUČAK, SVEKAR I SVEKRVA UMRLI OD TROVANJA: Jedino je on PREŽIVEO, za dlaku izbegao SMRT (FOTO)

Iako istraga još uvek traje, jedina osoba od interesa u ovom slučaju je Erin

Objavljeno:

Slučaj smrti tri osobe, koje su pre dva meseca preminule od trovanja otrovnom zelenom pupavkom, još uvek nije rešen.

Erin Peterson (48) je 29. jula spremala ručak u koji je, kako se sumnja, ubacila otrovne pečurke. Od posledica trovanja preminuli su njeni svekar i svekrva Don i Gejl Paterson, i svekrvina sestra Heder Vilkinskon.

Hederin suprug Ijan bio je u komi i lekari su mu se nedeljama borili za život. On je, danas konačno izašao iz bolnice i nastavlja lečenje kod kuće.

Članovi njegove porodice potvrdili su da je u njegovom lečenju napravljen veliki napredak, posle više od 50 dana provedenih u bolnici.

"Ovo je veliko olakšanje za nas. Svi smo zahvalni zbog njegovog oporavka. Hvala bolnici i svim lekarima na posvećenosti i velikoj nezi", saopštila je njegova porodica, prenosi The Sun.

Iako istraga još uvek traje, jedina osoba od interesa u ovom slučaju je Erin.

Ona je rekla policiji da je u jelo stavila mešavinu pečuraka kupljenih u supermarketu i sušenih pečuraka kupljenih u azijskom supermarketu u Melburnu mesecima ranije.

Naime, policija je u avgustu utvrdila da je Erinin bivši muž prošle godine dva puta bio hospitalizovan u teškom stanju i to zbog stomačnih problema.

Ian je proveo 21 dan na odeljenju intenzivne nege nakon što je doživeo kolaps nakon stomačnih problema u maju prošle godine. Nakon toga on je zbog sličnih problema još jednom bio hospitalizovan.

Ono što takođe ide u prilog tome da je ona želela namerno da ih otruje to što njihova deca nisu prisustvovala pomenutom ručku. Erin je ispričala da su i deca jela isti ručak sutradan, ali da su iz njega izvadili pečurke, jer ih navodno ne vole.

Bonus video:

02:53

SA OVOM NAMIRNICOM NIKAKO NE PRETERUJTE! Srbi je svakodnevno konzumiraju, a nisu ni svesni kakvo TROVANJE može izazvati

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.