OSUMNJIČEN ZA KANIBALIZAM: Ovaj čovek je radio stvari žrtvama kojih nema ni u HOROR FILMOVIMA, pripašće vam MUKA!
Kanibal, Foto: Printscreen/Youtube/Rory Studios

Jezivo!

OSUMNJIČEN ZA KANIBALIZAM: Ovaj čovek je radio stvari žrtvama kojih nema ni u HOROR FILMOVIMA, pripašće vam MUKA!

Monstrum iz Zimbabvea ubio i pojeo pet beskućnika

Objavljeno:

Serijski ubica usmrtio je nekoliko beskućnika i navodno pojeo njihove iznutrice tokom osmodnevnog kanibalističkog pohoda u Harareu.

Tadolvenkosi Ndlovu (20) osumnjičen je za pet ubistava koja su se dogodila širom prestonice Zimbabvea između 28. avgusta i 4. septembra kad ga je uhapsila policija.

Ndlovu je navodno ubio žrtve bacajući im betonske blokove na glavu dok su spavali nakon čega im je vadio organe koristeći razbijeno staklo. Pojavljujući se u sredu pred sudom u Harareu povukao je ranije priznanje da je kuvao i jeo meso svojih žrtava. Tvrdio je da su detektivi izvukli priznanje kanibalizma pod prinudom.

Ndlovu se sumnjiči da je pržio i pekao iznutrice žrtava na otvorenoj vatri pre nego što ih je konzumirao. Policija je saopštila da je hteo da odseče i genitalije jednoj od svojih žrtava, ali je pobegao sa mesta ubistva pre nego što je uspeo.

Mediji navode da je Ndlovu takođe beskućnik i da je ranije bio u zatvoru u Harareu i svom rodnom gradu Bulavajou. Takođe se navodi da je povezan sa tri slučaja ubistva u Bulavaju u jugozapadnom Zimbabveu 2020. godine.

Postojao je široko rasprostranjen strah među velikom populacijom beskućnika u Harareu kako se širila vest o ubistvima.

Izveštaji pokazuju da su neki počeli da spavaju u grupama radi bezbednosti ili su privremeno napustili Harare.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Kurir.rs/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.