PROLAZNIK UHVATIO REPORTERKU ZA ZADNJICU TOKOM JAVLJANJA UŽIVO! Ceo skandal je snimljen kamerom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/Sky News

Nedopustivo ponašanje prolaznika

PROLAZNIK UHVATIO REPORTERKU ZA ZADNJICU TOKOM JAVLJANJA UŽIVO! Ceo skandal je snimljen kamerom (VIDEO)

Policija je kasnije objavila da je muškarac uhapšen zbog navodnog napada na novinarku dok je vodila televizijsku emisiju uživo

Objavljeno:

Španska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog za seksualni napad na novinarku koja je uživo izveštavala na televiziji. Isa Balado u utorak je izveštavala o pljački u Madridu, kada joj je muškarac prišao i dotakao njenu zadnjicu, što je kasnije negirao.

Balado je pokušala da nastavi s uključenjem, ali ju je voditelj programa prekinuo. "Isa, oprosti mi što te prekidam... Ali da li te je upravo uhvatio za zadnjicu", upitao je Načo Abad. Novinarka je to potvrdila, a Abad joj je rekao da snimi "idiota", nakon čega se kamera pomerila i prikazala novinarku i muškarca koji je stajao pored nje smešeći se.

Vlasnik informativnog kanala podržao novinarku

"Koliko god želiš da pitaš s kog smo kanala, moraš li stvarno da me diraš za zadnjicu? Vodim emisiju uživo i radim", poručila mu je Balado, prenosi BBC.

Muškarac je tada negirao da ju je dotakao, a dok se udaljavao, pokušao je da je pomazi po glavi. Policija je kasnije objavila da je muškarac uhapšen zbog navodnog napada na novinarku dok je vodila televizijsku emisiju uživo.

Mediaset Espana, vlasnik informativnog kanala, izdao je saopštenje u kom izražava podršku Balado nakon "apsolutno nepodnošljive situacije" koju je doživela, te "kategorički odbacuje svaki oblik uznemiravanja ili agresije". Španska ministarka rada Jolanda Dijaz takođe se oglasila povodom incidenta kazavši da ne bi trebalo da prođe nekažnjeno.

"Mačizam je ono zbog čega novinari trpe ovakve seksualne napade, a agresori pred kamerama su nepoželjni", napisala je na Tviteru. Ovaj incident dogodio se u trenutku velike rasprave u španskom društvu, koju je podstakao bivši predsednik španskog fudbalskog saveza Luis Rubijales poljubivši fudbalerku u usta tokom proslave naslova.

Bonus video:

01:02

SKANDAL ZBOG POLJUPCA PREDSEDNIKA I FUDBALERKE IMA POZADINU! Tupajić tvrdi: Sve je krenulo pre Svetskog prvenstva i OVE ODLUKE

(Espreso / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.