UMRO OSUĐENI SERIJSKI UBICA: Način na koji je UBIJAO svoje žrtve LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)
Entoni Sili, Foto: Wikipedia/Anthony Sully

smrt monstruma

UMRO OSUĐENI SERIJSKI UBICA: Način na koji je UBIJAO svoje žrtve LEDI KRV U ŽILAMA (FOTO)

Entoni Sali (79), ozloglašeni serijski ubica, umro je u medicinskom delu zatvora, njegovi zločini bude jezu

Objavljeno:

Bivši kalifornijski policajac koji je postao serijski ubica i koji je bio osuđen na smrt zbog ubistva šest osoba 1980-ih umro je prirodnom smrću, saopštile su vlasti, javlja AP.

Entoni Sali (79) preminuo je u petak u medicinskoj ustanovi zatvora Sen Kventin, gde je bio smešten decenijama, saopštilo je Odeljenje za popravne i rehabilitacione poslove Kalifornije.

Kancelarija mrtvozornika okruga Marin će utvrditi zvanični uzrok Salijeve smrti, saopštilo je odeljenje u ponedeljak.

Sali je u junu 1986. osuđen na smrt zbog ubistva Ketrin Baret (24), Barbare Sirsi (22). Glorije Žan Fravel (24), Brendana Oakdena (19), Majkla Tomasa (24) i Filis Melendez (20).

Žrtve su pretučene, izbodene i upucane u skladištu u oblasti zaliva San Franciska 1983. godine. Tri tela pronađena su nabijena u burad i bačena u park Golden Gejt u San Francisku, izvestio je "San Hose Merecury News". Detektivi su pronašli njegove otiske prstiju na nekim od tela.

Sali je bio policajac iz oblasti Bej od 1966. do 1974. godine.

On je prilikom izricanja presude tvrdio da nije dobio pravično suđenje, rekavši sudiji: "Ja nisam čudovište, nisam manijak, nisam nečovek", navodi "Mercury News", pozivajući se na izveštaje iz tog vremena.

Još jedan osuđenik na smrt, 71-godišnji Ronald L. Sanders, preminuo je u utorak prirodnom smrću u kalifornijskoj medicinskoj ustanovi u Vakavilu, saopštili su zatvorski službenici. Sanders je u martu 1982. osuđen na smrt zbog ubistva Dženis Dišrun Alen (29).

Bonus video:

01:17

Kuća strave u kojoj je počinjen jeziv masakr na Cetinju - pokrivalica

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.