GOSTI SLEĐENO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece poludela, pa počela da se skida pred svima, KAKAV SNIMAK
Neverovatna svadba, Foto: Printscreen/Tik Tok/itsnatalierosee

šta vi mislite o ovakvoj svadbi?

GOSTI SLEĐENO GLEDALI MLADIN PLES: Majka troje dece poludela, pa počela da se skida pred svima, KAKAV SNIMAK

Kako se vidi na snimku ova majka troje dece vrlo je spretna u akrobacijama, a prema sopstvenom priznanju posle dosta alkohola izvela je skandaloznu tačku na sopstvenoj svadbi

Objavljeno:

Tiktokerka Natali Sanders (28) zaprepastila je pratioce na društvenim mrežama snimkom sa venčanja. Ovaj video klip pregledan više od 10 miliona puta. Ona je na sopstvenoj svadbi izvela tačku koje se ne bi postidela ni najveštija striptizeta.

Kako se vidi na snimku ova majka troje dece vrlo je spretna u akrobacijama, a prema sopstvenom priznanju posle dosta alkohola izvela je skandaloznu tačku na sopstvenoj svadbi.

- Kada popijete malo više na sopstvenom venčanju - piše u njenom postu uz snimak.

Ona je zadigla venčanicu i na očigled zapanjenih gostiju izvela vreli ples u krulu svog supruga. nakon prvobitnog šoka mladinim gestom gosti su se latili mobilnih telefona i snimili njenu tačku, piše britanski San.

Video počinje slikom Natali koja sedi suprugu u krilu, a potom radi nešto neverovatno što je svojstveno pravoj akrobaciji i striptiz tački koja je predviđena za spavaću sobu a ne na venčanju među svojom i suprugovom rodbinom. Sandersova se drži za ručku od drvene stolice i vešto diže noge u vazduh stavljajući međunožje direktno na lice svoga supruga.

Mnogi su se složili da je ovo veoma spretan, ali i neprikladan potez jedne mlade. Usledili su brojni komentari a mnogi su istakli da je nevesta ovim plesom bila “vulgarna, neprikladna i da se osramotila”.

Bonus video:

00:48

SVADBA, SVADBA! BEOGRAD STAO DA GLEDA: Svatovi izazvali kolaps na Pančevcu! (VIDEO)

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.