ŽENE I GRADSKI ŽIVOT ZAMENIO JE SEKIROM I SELOM: Bosanskog Vikinga svi OBOŽAVAJU, o lepšem polu misli OVAKO (VIDEO)
Stipe Pleić, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Srećko Stipović

sudbina

ŽENE I GRADSKI ŽIVOT ZAMENIO JE SEKIROM I SELOM: Bosanskog Vikinga svi OBOŽAVAJU, o lepšem polu misli OVAKO (VIDEO)

Pleić se odlučio na život nalik na onom u seriji Vikinzi, te se potpuno predao ideji

Objavljeno:

Viking Stipe Pleić zvani Flick iz Bosne i Hercegovine opčinjen serijom "Vikinzi" odlučio je da se otisne u divljinu i izgradi vikinšku kuću, kako bi na moru praktikovao taj način života.

Nakon bauštele u Nemačkoj, gde je radio nekoliko godina, mir je našao u rodnom mestu, gde živi od izrade sekira vrhunskog kvaliteta.

Za svoje potrebe sašio je i odeću identičnu kao što su koristili Vikinzi, a uskoro planira i da osnuje udruženje bacača sekira.

Stipe je veoma popularan na društvenim mrežama, a nedavno je snimak, u kome opisuje kakav mu je život bez žene, privukao mnogo pažnje.

Obučen u odelo Vikinga, vitlajući mačem u ruci citirao je staru poslovicu ovog naroda:

"Samo neoženjen muškarac može biti srećan".

- Ovaj način života mi je doneo puno novih prijateljstava i poznanstava. Doneo mi je slobodu i postao sam poznat. Primetio sam da je moj način oblačenja i moja frizura privlačnija i lepšem polu. Ali izbegavam druženje sa ženama, jer one pokušavaju vikinga zarobiti i uništiti - kaže Stipe.

Ovakvim načinom života, Stipe je stekao ogromnu popularonst, a brojni fanovi u komentarima samo ređaju pohvale i podršku.

"Svaka čast vrednom čoveku na zlatnim rukama, interesantan tip, ljudina, umetnik..." samo su neki od komentara ispod njegovih snimaka, a Stipe ne krije da mu i te kako prijaju.

Bonus video:

04:11

DNK poreklo Srba

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.