UMRLA OLGA KOJU JE BRUTALNO PRETUKAO PARTNER DŽUDISTA! 7 meseci bila u KOMI, neutešna majka JEDNU STVAR NE MOŽE
Olga Dimitrakopulu, Foto: Printscreen/Facebook/Πράξη Αγάπης

ogromna tuga

UMRLA OLGA KOJU JE BRUTALNO PRETUKAO PARTNER DŽUDISTA! 7 meseci bila u KOMI, neutešna majka JEDNU STVAR NE MOŽE

Njena porodica je u šoku nakon tragične vesti

Objavljeno: 16:14h

Olga Dimitrakopulu (41) preminula je pre dva dana u bolnici u Grčkoj od posledica povreda zadobijenih u januaru 2022. godine, kada ju je pretukao partner džudista.

Njena porodica je u šoku nakon tragične vesti, a Olgina majka ne može da se pomiri sa ćerkinom smrću, dok istovremeno pokušava da što duže može sakrije to od svog muža, koji ima ozbiljan zdravstveni problem.

Olgu je u januaru 2022. godine pretukao partner u njenom domu. Bila je smeštena u rehabilitacionom centru, a onda je pre nedelju dana prebačena u bolnicu gde je završila sa respiratornom infekcijom.

Nakon što ju je partner pretukao, provela je sedam meseci u komi. Uz odlučujući doprinos lekara i posle višestrukih operacija, u početku je uspevala da se održi u životu. Posle nekoliko meseci počela je da pomera udove i u kombinaciji sa specijalnom protezom radila je intenzivne vežbe jačanja mišića kako bi mogla da stoji i korača.

Međutim, povrede mozga koje je zadobila dovele su do privremenog gubitka govora, a nije mogla da se kreće i brine o sebi.

Do stravičnog zločina došlo je 14. januara 2022. godine. Bio je to petak ujutru, kada je njen partner, iz trivijalnog razloga, počeo da udara Olga u telo i glavu, zbog čega se onesvestila.

U bolnici je bila podvrgnuta kraniotomiji.

Olga Dimitrakopulu
Olga Dimitrakopulufoto: Printscreen/Facebook/Πράξη Αγάπης

Napadač, pre nego što je pobegao u majčinom vozilo KIA, obavestio je rođaka o tome šta je uradio. To nije prvi put da je digao ruku na ženu. Pre sedam godina napao je i izbo svoju tadašnju maloletnu bivšu ženu, sa kojom je imao dete.

On je osuđen na 10 godina zatvora zbog napada na Olgu. Tokom suđenja izvinio se Olgi i njenoj porodici i poželeo joj brz oporavak.

Međutim, sada nakon Olgine smrti, njena porodica se sprema da narednih dana podnese krivičnu prijavu protiv 47-godišnjaka za krivično delo ubistvo. Oni će zatražiti krivično gonjenje protiv počinioca i već osuđenog za ubistvo u pokušaju. Glavni argument porodice biće da je Olgina smrt uzročno povezana sa radnjama 47-godišnjaka, odnosno sa batinama koje joj je naneo, što je rezultiralo time da 19 meseci provede u bolnicama i rehabilitacionim centrima i na kraju smrću, prenosi Protothema.

Javni tužioci će, nakon uvida u optužnicu, odlučiti da li će protiv 47-godišnjaka pokrenuti novi postupak. Međutim, u slučaju da bude optužen za krivično delo ubistvo, kao što porodica žrtve namerava da zatraži, onda ga čeka doživotni zatvor.

Bonus video:

20:51

Nasilje nad ženama mora da prepozna okolina! To nije nečiji privatan problem

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.