STUDENTI MISLILI DA IMAJU DUHOVE U KUĆI: U podrumu su otkrili JOŠ STRAŠNIJU ISTINU!
Studenti, Foto: YOUTUBE/PRINTSCREEN/LANTERN OSU

DA SE NAJEŽIŠ

STUDENTI MISLILI DA IMAJU DUHOVE U KUĆI: U podrumu su otkrili JOŠ STRAŠNIJU ISTINU!

Mesec dana nakon pojave čudnih aktivnosti, studenti su odlučili da istraže podrum

Objavljeno:

Studenti na Državnom univerzitetu Ohaju mislili su da imaju duha u kući. Istina je još strašnija.

Osam mladića i dve devojke živeli su u kući koja se nalazila van kampusa u Kolumbusu dok su studirali na Državnom univerzitetu Ohaju. Počeli su da primećuju neobjašnjive stvari i postali su preplašeni. Fioke koje znaju da su zatvorili zaticali su otvorene, svetlo je bilo upaljeno iako su znali da su ga ugasili. Takođe su i tokom noći počeli da čuju buku.

Nailazili su na toliko čudnih pojava da su počeli da se šale da im je kuću zaposeo duh. Međutim, stvarnost je bila još strašnija. Otkrili su da su "paranormalne aktivnosti" zapravo dolazile od čoveka koji je živeo u njihovom podrumu, za kog oni, naravno, nisu znali.

Mesec dana nakon pojave čudnih aktivnosti, studenti su odlučili da istraže podrum. Našli su zaključana vrata. Pozvali su policiju koja je silom otvorila vrata, pronašavši misterioznog čoveka po imenu Džeremi koji je živeo u podrumu a da to studenti nisu znali, piše dailystar.co.uk.

Kada su stanodavac i policija otvorili, pronašli su spavaću sobu u kojoj su se nalazile fotografije, TV i odeća. Mark Hartman, rekao je za ABC Newe još 2013. godine da je situacija mogla da bude zastrašujuća. Istakao je da su u kući živele dve devojke i da njihove sobe nisu imale brave na vratima.

Mark je ispričao da je jednom prilikom nestala struja u kući i da je jedan od studenta sišao u podrum da proveri osigurače. Naišao je na Džeremija koji nije hteo da odgovara na pitanja već je samo izašao iz kuće. Džeremi je živeo u podrumu duže vreme bez plaćanja kirije. Koristio je sporedna vrata da uđe u podrum, koja drugi članovi kuće nikada nisu videli.

Džeremi se nakon što su ga je pronašla policija vrlo brzo iselio iz kuće.

Bonus video:

00:49

STUDENTI ĆE BITI PRIMORANI DA NAĐU STAN UDALJEN OD FAKULTETA Stručnjak za Kurir TV: Svako nešto žrtvuje dok studira

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.