DESETOGODIŠNJI DEČAK POGINUO U PUCNJAVI U OPASNOM FRANCUSKOM KVARTU: Podlegao povredi od metka, TUGA!
Francuska policija, Foto: Profimedia

HOROR

DESETOGODIŠNJI DEČAK POGINUO U PUCNJAVI U OPASNOM FRANCUSKOM KVARTU: Podlegao povredi od metka, TUGA!

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23.15 časova, nakon čega je pozvana policija koja na mestu okršaja pronašla desetak čaura

Objavljeno:

Desetogodišnji dečak poginuo je sinoć u pucnjavi koja se dogodila u opasnom kvartu Pisvin u gradu Nimu na jugu Francuske, saopštila je francuska policija.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 23.15 časova, nakon čega je pozvana policija koja na mestu okršaja pronašla desetak čaura.

Nešto kasnije, 27-godišnji muškarac došao je ranjen svojim automobilom u bolnicu u Nimu sa svoja dva sestrića, od kojih je mlađi, 10-godišnji dečak podlegao povredi od metka.

Muškarac, koji se dovezao do bolnice ranjen sa tri metka, nije bio životno ugrožen.

U razgovoru sa policijom čovek je rekao da je svoje vozilo parkirao ispred zgrade u kojoj stanuje ispred koje se prodaje droga.

On zatim navodi da je uspaničen pokrenuo auto kako bi napustio mesto okršaja, ali tek kada je stigao u bolnicu, shvatio je da mu je nećak mrtav.

Prema njegovim rečima, strelac je pobegao drugim automobilom sa još tri osobe, a policija je kasnije potvrdila da je njihov automobil otkriven u susednom kvartu Valdegir.

Sinoćnja tragedija je druga koja se dogodila u ponedeljak u Nimu, gde je ranije istog dana u kvartu Valdegir, 15-godišnji dečak ranjen iz vatrenog oružja.

Ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerald Darmanin je osudio ovaj zločin koji je okarakterisao kao obračun sukobljenih narkodilera.

„Ova ogromna tragedija neće proći nekažnjeno. Policija je već uhapsila mnoge dilere poslednjih nedelja i odlučno će nastaviti da jača svoje prisustvo“, poručio je Dermanin.

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.