POLICIJA IH UHAPSILA ZBOG SILOVANJA DEVOJKE A ONDA U KUĆI PRONAŠLI JEZIVE STVARI: Snimali odnose sa PSOM! BOLESNO
Rajan Peters i Jadžia Martin, Foto: Printscreen/YORK COUNTY PRISON

katastrofa

POLICIJA IH UHAPSILA ZBOG SILOVANJA DEVOJKE A ONDA U KUĆI PRONAŠLI JEZIVE STVARI: Snimali odnose sa PSOM! BOLESNO

Peters je optužen za proizvodnju/prezentovanje/režiranje opscene predstave, se**ualni odnos sa životinjom i okrutnost prema životinjama

Objavljeno:

Rajan Peters (38) i Jadžia Martin (25), optuženi su za napad na tinejdžerku, ali je tokom istrage policija otkrila još šokantnije snimkezlostavljanja životinja u gradu Kodorus, SAD.

Bolesni par je uhapšen kada je policija našla snimke kako imaju odnose sa psom, saopštili su policajci. Par je ranije uhapšen zbog namamljivanja i zlostavljanja tinejdžerke. Ranije ovog meseca, 38-godišnji Rajan Peters i 25-godišnja Jadžia Martin iz grada Kodorus optuženi su za navodni se**ualni napad na 16-godišnju devojku.

Oni su navodno namamili tinejdžerku u spavaću sobu tokom roštiljanja u njihovoj kući. Državna policija u Pensilvaniji je navodno naišla na video tokom istrage o gore navedenim optužbama. Jork Dejli Rekord tvrdi da su za sada tri osobe uhapšene zbog se**ualnog napada na životinju.

Portparol je rekao da su, dok su istraživali taj navodni napad, vojnici izvršili nalog za pretres kuće i zaplenili memorijsku karticu za čuvanje podataka u spavaćoj sobi. Državna policija pregledala je video datoteke na memorijskoj kartici i tvrdi da je su pronašli snimak se**ualnog odnosa sa psom.

Peters je optužen za proizvodnju/prezentovanje/režiranje opscene predstave, se**ualni odnos sa životinjom i okrutnost prema životinjama. On je ranije ovog meseca odveden u zatvor okruga Jork u vezi sa napadom na tinejdžerku. Kaucija mu je određena na 150.000 dolara, prema sudskim spisima, prenosi list. Britni Martin je optužena za se**ualni odnos sa životinjom i okrutnost prema životinjama. Jadžia Martin je optužena za zaveru radi vršenja se**ualnog odnosa sa životinjom i okrutnost prema životinjama.

01:09

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.