"BUKVALNO NIKADA VIŠE NE BI SPAVAO": Čula ČUDNU BUKU u kući, a kada je OTKRILA šta je ZAPREPASTILA SE (VIDEO)
Ešli Gvardino, Foto: Printscreen/TikTok/ashlyguardino

ŠTA BISTE VI DA STE NA NJENOM MESTU?

"BUKVALNO NIKADA VIŠE NE BI SPAVAO": Čula ČUDNU BUKU u kući, a kada je OTKRILA šta je ZAPREPASTILA SE (VIDEO)

U svom videu, koji ima preko šest miliona pregleda za samo nekoliko dana, opisala je kako stoji na ulaznim vratima i vidi da se trava miče

Objavljeno:

Ešli Gvardino iz Kalifornije objavila je na svom TikToku kako je otkrila da potpuni stranac "mesecima" tajno živi u podnim daskama ispod njene kuće, prenosi The Mirror. Kako je objasnila, čula je čudnu buku i pomislila da je neko na njenom krovu, te je odlučila da istraži.

U svom videu, koji ima preko šest miliona pregleda za samo nekoliko dana, opisala je kako stoji na ulaznim vratima i vidi da se trava miče. Pomerila je kameru da bi pokazala otvorenu rupu blizu svojih ulaznih vrata pre nego što je prešla na stranu svoje kuće da otkrije kako je osumnjičeni ušao u prostor za puzanje.

- Ceo živi čovek stanuje ispod moje kuće. Da li znate koliko je jezivo da vidite kako nečija ruka izlazi i opipava oko kuće? - pita se ona u videu.

Na snimku se zatim vidi kako policajac razgovara sa čovekom ispod njene kuće, a onda i dvojicu policajaca sa spremnim oružjem koji su zamolili čoveka da izađe iz rupe. Čovek na kraju napušta prostor u kom može da se puzi i biva uhapšen. Nakon što je dobro pogledala čoveka, Ešli je tvrdila da je bio "naduvan", a nastavila je da snima kako ga policija ispraća u stanicu.

Nekoliko korisnika društvene mreže je ostalo potreseno zbog Ešline muke.

- Bukvalno nikada više ne bih spavao - napisala je jedna osoba u komentarima.

- Molim se da u budućnosti nađete mir u svom domu - napisala je druga.

Drugi su saosećanje uputuli čoveku ispod poda. Jedan od komentara je glasio: "žena je otkrila da je potpuni stranac mesecima tajno živeo u prostoru ispod njene kuće".

Ešli je na kraju pronašla mače u nevolji ispod svog doma na istom mestu, nakon što je čula mjaukanje. Bez uklanjanja dasaka, Ešli je uspela da pronađe način da dođe do mačeta i ona i njena porodica su ga sada uzeli.

U prilogu pogledajte sramnu pljačku starijih građana:

05:13

AKO VAM POZVONE 2 SREĐENE ŽENSKE NA VRATA NIKAKO NE OTVARAJTE Stručnjak detaljno objasnio šta rade sa starim licima SRAMNA PLJAČKA

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.