OKRŠAJ STOJADINA I BENTLIJA: Ovo je najjača stvar koju ćete danas videti, CEO REGION PLAČE OD SMEHA! (VIDEO)
Devojka i Bentli, Foto: Printscreen/Instagram/zabava.ovde

automobili

OKRŠAJ STOJADINA I BENTLIJA: Ovo je najjača stvar koju ćete danas videti, CEO REGION PLAČE OD SMEHA! (VIDEO)

Jedan od najsmešnijih trenutaka u videu bila je scena kada "Kec" nije hteo da upali iz prvog pokušaja, što je dodatno podvuklo kontrast između njega i luksuznog Bentlija

Objavljeno:

Na internetu je nedavno osvanula parodija na snimak u kojem devojka s ponosom prezentuje luksuzni Bentli. U ovom humorističkom obrtu, jedan momak je odlučio da postavi Zastavu, poznatiju kao "Keca", rame uz rame sa ovim luksuznim automobilom.

U video snimku, momak sa entuzijazmom prezentuje "Keca" kao da je u pitanju veoma luksuzan automobil, upoređujući njegov enterijer i eksterijer sa Bentley-jem. On se naročito osvrnuo na razlike u dizajnu znaka brenda, felnama, ali i opštem izgledu oba automobila.

Jedan od najsmešnijih trenutaka u videu bila je scena kada "Kec" nije hteo da upali iz prvog pokušaja, što je dodatno podvuklo kontrast između njega i luksuznog Bentlija.

Zastava, poznatija kao "Kec", smatra se jednim od najpristupačnijih i najjednostavnijih automobila na našim prostorima. Video parodija je brzo postala hit, podsećajući nas na čari ovog simpatičnog automobila i na duhovit način stavljaći ga u kontekst sa jednim od najprestižnijih brendova na svetu.

Ova parodija je dokaz da se uz malo kreativnosti i humorističkog duha može napraviti viralan sadržaj, čak i kada su u pitanju automobili sa dva potpuno različita kraja spektra auto-industrije.

Bonus video:

00:27

Automobil uleteo u reku u Nišu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.