TANJU PRONAŠLI UNUTAR BETONSKOG ZIDA: Bila je mrtva više od 10 godina, NEZAPAMĆENI UŽAS!
Tanja Li Glover, Foto: Facebook/Queensland Police Service

niko nije tražio sirotu ženu

TANJU PRONAŠLI UNUTAR BETONSKOG ZIDA: Bila je mrtva više od 10 godina, NEZAPAMĆENI UŽAS!

Nije čak ni prijavljen nestanak, njena smrt se tretira kao ubistvo, a njeni roditelji su mislili da se preselila

Objavljeno:

Žena čiji su ostaci prošle godine pronađeni unutar betonskog zida je identifikovana, saopštila je australijska policija, procenjujući da se ubistvo dogodilo pre više od decenije.

Tanja Li Glover (52) imala je oštećenje vida i sluha i imala je oko 38 godina u trenutku smrti, saopštila je policija Kvinslenda. Čini se da je Glover bila "duboko izolovana žena" o kojoj postoji malo dokaza jer nije čak ni prijavljen nestanak.

Njena smrt postala je poznata javnosti prošlog decembra kada su čistači pronašli njene ostatke iza betonskog zida u podrumu stambenog kompleksa u Alderliju, predgrađu Brizbejna.

Vlastima je bilo potrebno osam meseci da potvrde Gloverin identitet koristeći DNK i baze podataka, rekao je novinarima inspektor Endrju Masingem, dodajući da se njena smrt tretira kao ubistvo i da je pod istragom.

"Informacije koje imamo pokazale su da je bila veoma povučena, da je imala veoma miran i uzdržan način života i da nije bila aktivna na društvenim mrežama", rekao je Masingem.

Policija je kontaktirala njene roditelje i oni su rekli da su izgubili kontakt sa njom neposredno pre njenog nestanka i veruju da se preselila negde drugde u zemlji.

Vlasti, kako prenosi CNN, apeluju na sve koji su je poznavali ili imali bilo kakav kontakt sa njom od 2006. do 2010. godine koji su živeli na tom području da im se jave.

Bonus video:

00:26

Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo na Voždovcu

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.