OVOG ČOVEKA SU ODNELE MORSKE STRUJE, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Jednim potezom uspeo da privuče spasioce
More / Ilustracija, Foto: Mallon Industries / Carte Blanche / Profimedia

imao je sreće

OVOG ČOVEKA SU ODNELE MORSKE STRUJE, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU: Jednim potezom uspeo da privuče spasioce

Ho je naišao slomljeni štap za pecanje koji je plutao u vodi, a zatim je zavezao svoju košulju za štap i na taj način napravio improvizovanu zastavu kojom je mahao za pomoć

Objavljeno:

Jake morske struje odnele su jednog muškarca dok je plivao u blizini Long Ajlenda, u državi Njujork, ali on je uspeo da se pet sati održi na vodi i napravi improvizovanu zastavu da bi privukao pažnju spasilaca, saopštila je policija.

Den Ho (63) bio je u vodi na plaži Sidar u ponedeljak kada su ga jake struje odnele oko četiri kilometra od obale, navela je njujorška policija.

Ho je naišao slomljeni štap za pecanje koji je plutao u vodi, a zatim je zavezao svoju košulju za štap i na taj način napravio improvizovanu zastavu kojom je mahao za pomoć, objavio je "Njujork post".

Dvojica muškaraca na motornom čamcu nešto kasnije su opazila Hoa i izvukla ga iz okeana, saopštila je policija u Safolku. Policajci su zatim prebacili Hoa na svoj brod gde su ga odmah lečili od hipotermije.

Ho je bio pri svesti i priseban, ali nije mogao da ustane zbog iscrpljenosti. Najpre su se za njega pobrinuli lekari obalske straže, a zatim je prebačen u bolnicu, navela je policija.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.