OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!
Foto: Fonet Fonetap

AGRESIVNA

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE KLINTONOVIH: Gađanje pepeljarom, šamaranje, grebanje i krv na sve strane!

Tvrdi se da verbalno i fizičko nasilje Hilari nad Bilom, nije prestalo ni kada su naustili Belu kuću
Objavljeno: 17:26h

Iako se bivša kandidatkinja za predsednika SAD, supruga bivšeg američkog predsednika, Hilari Klinton, u poslednje vreme pokušava prikazati kao nežnija, toplija i duhovitija političarka, u nedavno objavljenoj knizi stratega Rodžera Stouna opisana je njena agresija prema suprugu Bilu Klintonu iz perioda kada je bio guverner Arkanzasa.

Ston, u knjiži tvrdi da Hilari ima dugu istoriju porodičnog nasilja prema Bilu Klintonu, prenele su agencije.

I oni danas biraju PREDSEDNIKA! Od njihovog izbora zavisi sudbina DŽULIJANA ASANŽA!

- Hilari je Bila tukla, udarala ga s čvrstim predmetima, grebala ga i zbog nje je krvario - piše Ston, koji se smatra kontroverznom osobom, a koja se naglo povukla iz kampanje Donalda Trampa i nakon toga objavio tračeve koji godinama prate Klintonove.

foto: Fonet Fonetap

Decenijama se sve zna o bračnim nesuglasicama između bivšeg prvog para, a čak je i bivša portparolka Bila Klintona, Di Di Majers, izjavila svojevremeno da je ‚‚pokrivala" prvu damu, naveo je, između ostalog, Ston.

U martu 1993. godine, kad je Hilari, kako se navodi, otputovala u posetu ocu koji je bio na samrti, Bil je ostao u Beloj kući sa glumicom Barbarom Strejsend. A kada je Hilari čula da se glumica i pevačica, inače, obožavateljka tadašnjeg predsednika, provela noć u njenoj rezidenciji, odmah se besno vratila u Belu kuću. Nakon toga se Bil pojavio s takvom ogrebotinom na vratu, da su ga novinari bez pardona pitali šta mu se dogodilo.

foto: Fonet Fonetap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.