O GRČKOM TAKSISTI NEMA KO NE PRIČA: Čovek doživeo SRČANI UDAR, a ono što je on URADIO je ODJEKNULO BALKANOM
Taksi, Foto: Profimedia

skidamo kapu

O GRČKOM TAKSISTI NEMA KO NE PRIČA: Čovek doživeo SRČANI UDAR, a ono što je on URADIO je ODJEKNULO BALKANOM

Žena sa detetom i suprugom uletela je u vozilo Janisa Kostasa sa molbom da ih što pre odveze do bolnice, jer je njen suprug doživeo srčani udar

Objavljeno:

U Atini je jedan taksista oborio sve rekorde u transportu putnika. Naime, on je razdaljinu od 18 km prevezao za samo 8 minuta. Njega su zaustavili turisti sa molbom da ih što brže preveze do najbliže bolnice jer je jedan od njih imao ozbiljne srčane probleme.

Žena sa detetom i suprugom uletela je u vozilo Janisa Kostasa sa molbom da ih što pre odveze do bolnice, jer je njen suprug doživeo srčani udar.

Snalažljivi taksista je brzo krenuo i kada je video članove D.I.A - grčku policiju na motorima zatražio je od njih da ga sprovedu do bolnice pod rotacijom.

Za 8 minuta su stigli do bolnice. Kada je supruga čoveka sa problemom pitala koliko novca je dužna da plati, taksista je odgovorio da usluge ove vrste, tačnije spasavanje života ne naplaćuje.

„Da pogledam na taksimetar? Niko ne razume, čovek je bio u opasnosti i bili smo potrebni“, rekao je taksista Janis za STAR, opisujući mučan incident.

taksi
foto: Filip Plavčić

Incident i na Lefkadi

Incident u Atini nije bio jedini, jer se dogodio još jedan na Lefkadi, gde je policija patrolnim automobilom u bolnicu odvezla četvorogodišnjeg dečaka koji je progutao dve ose dok je pio sok od pomorandže na plaži.

Ose su dete ubole u ​​vrat i život mu je bio u opasnosti. Policajci su prešli put od 20 kilometara u rekordnom roku i kako bi spasili dete, a kako pišu grčki mediji, mališan je sada u stabilnom stanju.

Bonus video:

06:49

JAGODINAC BESPLATNO PREVOZI SUGRAĐANE U BOLNICU I HITNU: Zna kako je kada se nema za taksi i autobusku kartu

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.