EVO DOKAZA DA JE PAS ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! Nestvaran prizor sa plaže u Turskoj: GLUV I SLEP ALI NAJVREDNIJI
Pas, Foto: Printscreen/Instagram/weratedogs

DIVNO

EVO DOKAZA DA JE PAS ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ! Nestvaran prizor sa plaže u Turskoj: GLUV I SLEP ALI NAJVREDNIJI

Svoj posao obavlja bez greške, a ljudi su oduševljeni i tvrde da tako nešto nikad nisu doživeli.

Objavljeno:

Ne kaže se bez razloga za psa da je najbolji prijatelj, a u to su se uverili svi gosti jednog hotela u Turskoj. Naime nedaleko od plaže tog hotela živi gluv i slep pas po imenu Vojnik. On svakodnevno dolazi u obližnji hotel gde je vremenom pridobio simpatije zaposlenih ali i gostiju hotela.

Vojnik je stari žućkasti pas koji nije rasan, ali ipak je jedan od retkih koji je osovojio srce svih onih koji su ga ikad upoznali. On je ne samo umiljat, poslušan i dobar, već svakoga dana ima posao koji obavlja bez greške. On svakog jutra dolazi do hotela a potom grupu turista vodi do prelepe, bajkovite plaže.

Najtužnije od svega je što je Vojnik potpuno gluv i slep, pa nikad nije ni video plažu ali tačno zna koji je njegov posao. Na plaži ostaje do 13 h kada turisti koji žele da ga prate mogu ponovo za njim da se vrate do hotela. Ukoliko tog dana nema gostiju koji su raspoloženi da ga prate do plaže, on se poslušno vraća kod svog gazde i čeka sledeću turu gostiju.

Svi koji su imali prilike da upoznaju ovog neverovatnog psa rekli su da im je on ulepšao letovanje, a bilo je i onih koji su se zbog Vojnika vraćali u isti hotel i naredne godine.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/weratedogs

- Vojnik je divan, sa suzama u očima sam se rastajala od njega.

- Ovaj neverovatni pas je glavni razlog što sam u tom hotelu letovao čak četiri puta. Taj pas bi trebalo bi da počne da naplaćuje proviziju od hotela zato što im se gosti vraćaju zbog njega.

- On je toliko divan i požrtvovan pas. Iako je slep i gluv, imala sam osećaj da je pazio sa plaže na nas dok smo bili u vodi i tačno krenuo nazad u vreme kada smo mi želeli da krenemo. Tako nešto nikada nisam doživela.

- Trebalo bi da u opisu mesta za letovanje ubuduće stoje i ovakvi detalji, toliko mi se svidela priča o Vojniku da bih otišla lično da ga upoznam.

- Trebalo bi ga proglasiti nacionalnimblagom!

- Ovaj pas je zaista neverovatan. Iako smo na toj plaži bili i mislili da smo istražili sve u okolini hotela, Vojnik nas je do odveo potpuno drugačijim putem za koji nismo znali. Samo zbog njega se vraćamo u taj hotel već godinama - bili su samo neki od komentara na ovaj post.

Bonus video:

02:11

POSLALI SMO TUŽBU, OVO TRAŽIMO ZA SLAĐANA Supruga pritvorenog policajca sa KiM: Ugroženo mu je zdravlje, ukinuli mu tablete!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.