POTEZ OVOG MLADIĆA RAZNEŽIO JE CEO SVET: Dokazao koliko VOLI SVOJU MAJKU, ovo je NEPROCENJIVO (FOTO)
Melanie i Matt Shaha, Foto: Facebook/Melanie Kimball Shaha

svaka mu čast!

POTEZ OVOG MLADIĆA RAZNEŽIO JE CEO SVET: Dokazao koliko VOLI SVOJU MAJKU, ovo je NEPROCENJIVO (FOTO)

Njegov dar biće teško nadmašiti, priznala je majka

Objavljeno:

Kada je jedna mama izgubila kosu zbog benignog tumora na mozgu, njen sin je sebi pustio kosu i ošišao je kako bi joj napravio periku.

Melanie Shaha iz Gilberta, Arizona je 2003. godine počela imati tupe glavobolje za koje su lekari kasnije zaključili da su simptomi benignog tumora hipofize na mozgu.

Sićušna žlezda smeštena u bazi mozga reguliše hormone povezane s rastom, stresom i metabolizmom.

Melanin tumor — veličine šljive — uticao je na rad njene hipofize.

“Imala sam operaciju uklanjanja tumora i imala sam stvarno odličan ishod”, rekla je majka šestoro dece za Today.com.

Tumor se vratio, što je zahtevalo drugu operaciju 2006. da bi se uklonio, nakon čega je usledila treća ponovna pojava 2017. za koju je propisano zračenje.

Tumor, Perika
foto: Facebook/Melanie Kimball Shaha

“Pitala sam (svoje lekare): ‘Hoću li izgubiti kosu?’ a oni su rekli ‘Ne’,” prisetila se Melanie Shaha. “Tri meseca kasnije, imala sam veliku rupu i počela sam gubiti kosu. Bila sam iznenađena” Prema Nacionalnom institutu za rak, zračenje može uzrokovati gubitak kose na područjima koja se tretiraju.

2018. godine, za porodičnim ručkom, našalio se Melanijin 27-godišnji sin Matt.

‘Zašto ne bih pustio kosu da ti napravim periku?’

“Rekao sam, ‘Zašto ne bih pustio kosu da ti napravim periku?'”, rekao je. Nakon što je upravo diplomirao na univerzitetu s pravilima odevanja koja ograničavaju dužinu kose, Matt je uživao u slobodi rasta kose, ali “nešto je kliknulo”.

Melanie Shaha, međutim, nije htela opterećivati ​​sina. “Rekla bih mu ‘Sviđa mi se tvoja kosa’, a on bi rekao ‘Uskoro u tvojoj blizini!'”, rekla je.

Do 21. marta Mattu je poraslo 30 centimetara kose, što je bila dovoljna dužina za periku. On i nekoliko njegovih kolega otišli su u dom njegove mame gde su sve posekli.

Tumor, Perika
foto: Facebook/Melanie Kimball Shaha

Mattova kosa poslata je kompaniji Compassionate Creations sa sedištem u Newport Beachu u Kaliforniji koja je Melanie u junu isporučila ručno vezanu periku.

“Bilo je pravo zadovoljstvo raditi s porodicom”, rekla je suosnivačica Veronica Balch. “Kada neko nesebično obrije glavu za člana porodice, to čini ono što radimo još posebnijim.”

Melanie voli svoju periku. Boja je spektakularna i ošišali smo je stilizovali kod frizera, rekla je. “Matt je rekao da mi super stoji.”

Mattov dar bi će teško nadmašiti, priznala je Melanie.

Bonus video:

09:44

LEKARI U NIŠU IZVELI ČUDO: Milici u osmom mesecu otkriven tumor, na respiratoru rodila ćerkicu na kom je primila i hemioterapije

(Espreso/Novi život.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.