SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO GIMNASTIČARKE: Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije izboden u zatvoru
Lari Nasar, Foto: EPA/Rena Laverty

zatvor

SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO GIMNASTIČARKE: Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije izboden u zatvoru

Prema pisanju medija, Nasar je zadobio pneumotoraks, poznatiji kao "pucanje pluća", nakon što je dva puta uboden u vrat i u leđa i šest puta u grudi

Objavljeno:

Bivši doktor američke gimnastičke reprezentacije Lari Nasar, koji je osuđen na 175 godina zatvora zbog zlostavljanja gimnastičarki, danas je više puta izboden nožem u zatvoru tokom tuče sa drugim zatvorenikom. On se trenutno nalazi u bolnici i u stabilnom je stanju, prenosi BBC.

Prema pisanju medija, Nasar je zadobio pneumotoraks, poznatiji kao "pucanje pluća", nakon što je dva puta uboden u vrat i u leđa i šest puta u grudi.

On je tokom suđenja priznao da je seksualno zlostavljao sportistkinje u svojoj klinici na Univerzitetu u Mičigenu, a takođe se izjasnio krivim i za posedovanje dečje pornografije.

Nasara je za seksualno zlostavljanje optužilo više od 330 žena i devojaka, među kojima i četvorostruka olimpijska šampionka Simon Bajls.

USAG (USA Gymnastics), nacionalno telo za gimnastiku u SAD, pristalo je da plati 380 miliona dolara Nasarovim žrtvama, dok je država Mičigen postigla nagodbu od 500 miliona dolara sa žrtvama zlostavljanja.

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.