NOVINARKA DOŠLA NA MESTO NESREĆE, A ONDA SE DESIO OBRT: Rekli da izvlače TELO, a ON se iza nje PRIŠUNJAO (VIDEO)
Plicija zaustavila ženu, Foto: PrintScreen/ Instagram/ valeriebell_5

neverovatno

NOVINARKA DOŠLA NA MESTO NESREĆE, A ONDA SE DESIO OBRT: Rekli da izvlače TELO, a ON se iza nje PRIŠUNJAO (VIDEO)

Neobičan način da ostvarite svoje težnje oličen je u ovom snimku

Objavljeno:

Rotacije , policijski čamci, vatrogasno vozilo, zabrinuta lica šerifa i njegovih pomoćnika... sve je to neki dan dočekalo Valeri Bel, novinarku iz Alabame, kada je stigla na teren po dojavi da će najverovatnije svedočiti izvlačenju tela iz vozila koje je nesretnim slučajem završilo u jezeru.

Rekli su joj u uvodu da je policija u popodnevnim satima dobila dojavu o porodičnom nasilju, pa u nastavku napomenuli da je suprug bio taj koji je besan seo u automobil i doživio tešku nesreću.

"Još uvek pokušavamo da lociramo vozilo u vodi", rekao joj je pripadnik policijskih snaga iz Pel Sitija, koji ju je potom zamolio da pogleda iza svojih leđa pre nego što krene pisati beleške.

A jednom nakon što se okrenula za 180 stepeni, Bel je ugledala svog dečka Blejka Bjornsona kako kleči uz spreman prsten, pa načas prestala da diše od iznenađenja i uzbuđenja.

Bel je koju sekundu kasnije postala Blejkova verenica, a američki mediji pojasnili su da je zaljubljeni mladić tu malu filmsku dramu organizovao zahvaljujući razumevanju kolega.

Bjernson inače u regiji radi kao vatrogasac, a kada je upitao prijatelje iz policijske stanice bi li mu pomogli da priredi dragoj nešto nezaboravno, zajedno su osmislili scenario i Valeri pripredili izlazak na teren života.

Bonus video:

05:57

PALA PROSIDBA NA NASTUPU! Sandra Afrika otkrila na kakav spektakularan način je ZAPROŠENA!

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.