MAJKA JE ZASPALA NA KREVETU, A BEBA JE OSTALA SAMA NA PODU: Dok je bila u DUBOKOM SNU mališan je krenuo da... VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/jacksonantunesreal

IZNENADILA SE

MAJKA JE ZASPALA NA KREVETU, A BEBA JE OSTALA SAMA NA PODU: Dok je bila u DUBOKOM SNU mališan je krenuo da... VIDEO

Nepisano pravilo je da u trenutku kada mama reši da legne ili popije kafu, dete se baš tog trenutka budi, tako da od odmora nema ni reči

Objavljeno:

Roditelji koji su tek dobili decu postali su svesni onoga što su im stariji pričali da treba da se naspavaju i odmore zato što za to neće imati vremena kada dobiju naslednike. Mame uglavnom iskoriste svaki slobodan trenutak kada im dete spava da pospreme nešto po kući, pripreme ručak ili završe druge obaveze, tako da za spavanje teško da ostane vremena.

Nepisano pravilo je da u trenutku kada mama reši da legne ili popije kafu, dete se baš tog trenutka budi, tako da od odmora nema ni reči. Ma koliko svi mislili da će se naodmarati kada dete spava, dečiji san je posle podne često isprekidan i ne tako čvrst, pa ih i svaki šum može probuditi. Takođe, nikada se ne zna da li će dete spavati svega dvadesetak minuta ili puna 2 sata.

Žena na krevetu
foto: Printscreen/Instagram/jacksonantunesreal

Jedna mama je, očigledno stigla da pospremi sve po kući budući da je na snimku sve u savršenom redu. Dete je takođe namireno i igra se na podu igračkom. Njegova mama je, očigledno, iskoristila redak trenutak predaha da odmori, a pritom je zaspala na kauču. Budući da nije planirala da zaspi, ponajmanje na kauču, ova žena se u snu okreće na drugu stranu, a reakcija njenog sina je oduševila sve na Instagramu.

Mališan primećuje da njegova mama pokušava da se okrene na drugu stranu, a budući da je kauč uzak, ona samo što ne padne sa njega. Dečak prekida igru i pritrčava do mame pokušavajući da je pridrži da ne padne. Ovom dečaku je to bilo malo, naime on se pribojavao da njegova mama ne padne sa kreveta pa je doneo stoličicu na kojoj je sedeo kako bi je pridržavao u slučaju da se ponovo okrene u snu. Snimak ovog dečaka pregledan je više miliona puta i dobio je milion i 100.000 sviđanja, kao i na stotine komentara.

- Deca su izvor bezuslovne ljubavi -

- Način na koji ovaj dečak bdi nad majkom je takav da poželite samo što više ovakvih mališana da donesete na svet -

- Na ovom snimku je sve savršeno, urednost kuće je savršena, mama je savršeno uredna, kao i dečak, čak je i igračka kojom se igra primerena njegovom uzrastu i veoma kreativna -

- Svim mamama je poznat ovaj scenario -

- Način na koji ovaj dečak brine o mami je srceparajuć -

- Ovo je nešto najlepše što sam videla na Instagramu za dugo vremena -

- Ljubav mame i deteta je najveća ljubav koja postoji na svetu -

Bonus video:

01:05

TOLIKO JE MIO DA NE ZNAM DA LI SAM GA JA RODILA! Marija Mikić otkrila na koga liči beba: Staro srpsko ime sa moćnim značenjem!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.