ŽENA VOŽNJU TAKSIJEM PLATILA 30.000, AU: Taksista je ODRAO, nije joj bilo dobro kad je videla bankovni račun
Taksi, Foto: Profimedia

au!

ŽENA VOŽNJU TAKSIJEM PLATILA 30.000, AU: Taksista je ODRAO, nije joj bilo dobro kad je videla bankovni račun

Dominik se probudila „lakša“ za čitavo bogatstvo

Objavljeno:

Žena iz SAD ludo se provodila u Kostariki, a onda otkrila da joj je taksista naplatio skoro 30.000 dolara za jednu vožnju.

Ujutro, posle noćnog izlaska, Dominik se probudila „lakša“ za čitavo bogatstvo. Ispostavilo se da nije častila ceo klub nekoliko puta već platila vožnju „Uberom“ do svog smeštaja.

Nesrećna turistkinja je svoju ispovest stavila na TikTok i objasnila kako je proputovala mnogo zemalja, ali joj se nikada ranije nije desilo ovako nešto.

– Na kraju sam uzela Uber. Sve je bilo u redu, ali samo sledećeg jutra proverila bankovni račun i shvatila da mi je naplaćeno u američkim dolarima, a ne u kostarikanskoj valuti. Zato mi je izašlo da su mi naplatili 29.994 dolara – objasnila je ona.

@dominique.xo.xo Trying not to let this ruin the remainder of my trip, but…. Yes! @Uber charged me $29,994 for a single ride! Correct conversion should have been $54, but was charged 600% more. Contacted Uber: They replied w/ “Do not worry”, but did not provide any further assistance ? I cannot find a customer service number anywhere. They have ignored my messages & I have only received pre-generated messages. Yes, I contacted my financial institution @Altura Credit Union immediately. They said there is nothing they can do about it at the moment as I have to wait another 4 days for the amount to possibly convert to the correct amount. Cannot believe they allowed a payment of this amount to process. Failed security measures & negligence. So now I am on a trip out of the county with no way to access my funds ? Pray for me ?? Just trying to enjoy my vacation ? ##emotionaldamage##horrorstory##uberscam##uber##fyp##viral##travelhorrorstory##wtf##traveltiktok ♬ Song Oh no oh no oh no no no - Hip Hop

Tada je Dominik uhvatilapanika i prvo je pozvala svoju banku. Tamo su joj u suštini rekli da je sama kriva jer je označila „putnu notifikaciju“ na svojoj kartici, zbog čega su joj uklonjeni limiti.

– Zbog toga je naplata mogla da zaobiđe sve bezbednosne mere i sve klauzule koje su bile na snazi u banci. Šta j*bote – bila je šokirana Dominik.

Onda je ispričala kako je zvala korisnički servis „Ubera“, gde su joj rekli da je banka kriva što račun automatski nije konvertovan u dolare.

– Moja banka i „Uber“ su u suštini krivili jedni druge. Imajte na umu da sam van zemlje, ovo je moja primarna banka, tako da neću moći da podignem novac. Moj odmor je u suštini stavljen na čekanje – kazala je Dominik.

@dominique.xo.xo Replying to @user485530046132 ‼️‼️ Part 2 (posting part 3 rn) I always use my credit card for international charges. Unfortunately, I was rushing & didn’t realize my debit card was attached to my @Uber ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Na kraju je podigla buku na Tviteru, pa su joj iz „Ubera“, odgovorili da će je „neko iz kompanije kontaktirati“ i izvinili joj se.

– Ovo je bilo pre otprilike četiri dana, dala sam im broj i uopšte se nisu javili – rekla je na kraju Dominik, tako da za sada nije poznato da li je uspela da povrati novac.

00:37

INFLUENSER IZ AUSTRALIJE DOŠAO DA VIDI BEOGRAD: Sva sreća pa ne razume! Bahati taksista poslao ružnu sliku iz glavnog grada u svet

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.