RENOVIRAO JE KUĆU, A ONDA JE PRIMETIO RUPU: Zavukao je ruku, pa je usledio ŠOK! Otkrio je VELIKU TAJNU (FOTO)
Renoviranje, Foto: Printscreen/TikTok/mortylad

šokantno

RENOVIRAO JE KUĆU, A ONDA JE PRIMETIO RUPU: Zavukao je ruku, pa je usledio ŠOK! Otkrio je VELIKU TAJNU (FOTO)

Usledilo je nešto što niko očekivao nije

Objavljeno:

Žena je ostala "apsolutno šokirana" nakon što je muškarac koji je renovirao kuću u kojoj je živela kao dete uspeo da je nađe zahvaljujući poruci koju je u tok kući sakrila kada je imala samo 14 godina.

Davne 1975. godine, Stefani Poit živela je sa svojom porodicom u kući na selu Grin Valej, oko 30 kilometara južno od Peorije, Ilinois.

Kuća je prvobitno bila konstruisana na dva nivoa, ali je porodica uredila kuću te je napravila novu dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo.

Stefani je živela tamo sa roditeljima od 1986. godine sve dok nije krenula na koledž. Njeni roditelji su tu nastavili da žive do 2002. godine.

Dvadeset godina kasnije Dakota Mon počeo je da radi na renoviranju kuće nakon navodnog požara

U razgovoru za Journal Star, on je objasnio: „Radili smo u dnevnom boravku, ja sam čistio za radnicima, kada sam podigao pogled i video na zidu natpis Poruka."

Poruka
Porukafoto: PrintScreen/ Facebook/Dakota Mohn

Naime, da bi bila sigurna da njena "poruka" neće nestati tokom, Stefani je napisala reči „Poruka 29/9/1975,” a pored je stajala i strelica koja je ukazivala na rupu u zidu.

Mon je objasnio kako je pronašao poruku: „U rupi sam našao bocu u kojoj je stajala poruka. Činilo mi se da ta14-godišnjakinja se obraća nama, vraćajući nas kroz vreme“.

Stefani je napisala:

„Onome ko ovo pronađe:

Danas je 29. septembar 1975. Moje ime je Stefani Heron. Živim ovde sa svojom majkom, ocem i sestrama.

Džerald Ford je predsednik. Gospođa Lej je naša komšinica. Mama je trudna i treba da se porodi svakog dana. Koliko znamo, ova kuća je napravljena 1872. godine. Preuređujemo kuću.

Poruka
Porukafoto: PrintScreen/ Facebook/Dakota Mohn

Illinois Central Railroad je na zapadnoj strani kuće. Živimo ovde 8 godina. Moj tata (Ernest) radi u Chicago Northvestern Railroad. Grin Valej ima oko 650 ljudi. Ja imam 14, a moje sestre 16 i 12 - Val ima 16, dok Beki ima 12 godina.

Nadam se da uživaš u ovoj kući.

Stef

P.S. Moja majka se zove Rouz Heron. Ona je medicinska sestra. Radi u domu za stare u Hopedaleu. Rođena je u Nebraski. Ona je veoma dobra majka."

Mon je odmah objavio poruku na društvenim mrežama u želji da pronađe Stefani. Kako je objava postala viralna, ubrzo je došla i do Stefani koja je u tom trenutku imala 61 godinu.

Ova objava ju je šokirala, ali bila je još više iznenađena što je ovakva poruka dirnula mnoge ljude širom sveta.

Bonus video:

03:38

RODITELJI BESNI! DECA UDIŠU OTROVE: Dva meseca mališani pohađaju POPLAVLJENI VRTIĆ, a niko NE REAGUJE! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ UNILAD)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.