"TREBALO MI JE SAMO...": Bivša medicinska SESTRA svaki dan ISPUNJAVA zahteve MUŠKARCIMA, a NE SKIDA se gola...
Telo žene, Foto: Jacques Alexandre / Alexandre Jacques / Profimedia

DA LI JE MOGUĆE?

"TREBALO MI JE SAMO...": Bivša medicinska SESTRA svaki dan ISPUNJAVA zahteve MUŠKARCIMA, a NE SKIDA se gola...

Amelia, koja zarađuje preko 5.000 evra mesečno, imala je svakakve zahteve

Objavljeno: 20:36h

Bivša medicinska sestra iz Londona, Amelia (28) ulaže sate i sate kako bi joj stopala izgledala savršeno za svoju armiju pratilaca i sada zgrće bogatstvo od fetiša. Amelia je otkrila kako joj polazi za rukom (ili stopalom) da zarađuje i po nekoliko hiljada evra mesečno.

Naravno, kao i u svakom poslu potrebno je vremena i truda, a Amelia ne štedi ni jedno ni drugo. Kako su fetiši u poslednje vreme postali broj jedan za bogaćenje putem stranica za odrasle, tom logikom je krenula i ova bivša medicinska sestra.

"Trebalo mi je samo nekoliko nedelja stvaranja sadržaja da shvatim da mogu zaraditi ozbiljan novac. U manje od šest meseci već sam zaradila na hiljade od onih koji su otključavali moje zbirke i slali savete. To je čak i bez uzimanja u obzir prilagođenih zahteva", objašnjava Amelia koja vrlo ozbiljno shvata svoj posao.

"Ne snimam na brzinu samo da završim s tim. Znam šta moji fanovi stvarno žele. Pričam priču o tome šta sam učinila sa svojim stopalima, kako sam se osećala, kako znam da će se oni zbog toga osećati... Ovo tera obožavatelje da se vraćaju po još", dodaje ona koja na nedeljnom nivou odlazi na pedikir i ima hrpu masaža stopala.

Bolnica, Kovid, Omikron, Virus, Lečenje, Medicinska sestra, Doktorka, Lekar
foto: Profimedia

Amelia, koja zarađuje preko 5.000 evra mesečno, imala je svakakve zahteve. Jedan ju je obožavatelj zamolio da namaže nožne prste losionom dok je uzvikivao njeno ime, dok je drugi želeo pečeni pasulj po njenim stopalima. No, najčudniji zahtev koji je imala je više od hrane na nožnim prstima.

"Definitivno je to bilo kada sam naslikala lica na prstima i odglumila scenu s njima. Mislim da žele videti da brinem o svojim stopalima. Ali kao što sam već rekla, svako može samo na brzinu snimiti neka lepa stopala, a ono što ja nudim više je iskustvo. Uzimam u obzir želje i želje pojedinca", ističe Amelia.

Pre nego što se okrenula svetu stopala, ona je zapravo bila medicinska sestra koja je mesečno zarađivala oko 2.300 evra. Iako nije morala da napusti posao, ipak je odlučila da radi puno radno vreme i prodaje 'raskošne' fotografije.

Medicinska sestra
foto: Printscreen

"Možda zvuči stereotipno, ali osećala sam se neverovatno prezaposlenom i premalo plaćenom za posao koji sam radila. Stalno sam morala raditi dodatne smene samo kako bih bila sigurna da mogu platiti najnužnije. Znala sam da moram da učinim nešto drugo ne samo da bih zaradila više novca, već i kako bih imala ravnotežu između posla i privatnog života i dala prednost vlastitom blagostanju", rekla je.

05:36

Napadnuta medicinska sestra OGORČENA RAZLOGOM NAPADA: Udario me je u oko! Da nije bilo NJE, UBIO BI ME!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.