BIVŠA STRIPTIZETA PRODAJE SVOJU PLJUVAČKU I NOKTE, I ZARAĐUJE BRDA: A tek za šta je dobila najviše NOVCA
Rebeka Blu, Foto: PrintScreen/ TikTok/ professionalgoddess

AU

BIVŠA STRIPTIZETA PRODAJE SVOJU PLJUVAČKU I NOKTE, I ZARAĐUJE BRDA: A tek za šta je dobila najviše NOVCA

Rebeka tvrdi kako zarađuje do 2000 dolara mesečno.

Objavljeno: 19:27h

Rebeka Blu iz Severne Karoline s 18 godina napustila je srednju školu, a danas masno zarađuje prodajući svoje lične predmete za neverovatne iznose - ima tu svega, od isečenih noktiju, voska iz ušiju, slina, sastrugane mrtve kože sa stopala do sadržaja njenog usisavača...

- Sve što dotaknem postaje vredno. Zbog toga se osećam moćno - kaže ova bivša striptizeta, a sad TikTok zvezda, koje je prvo prodavala svoju odeću, uključujući nošeni veš i čarape, ali ubrzo je prešla na bizarniji asortiman koji je doneo basnoslovnu zaradu.

Rebeka tvrdi kako zarađuje do 2000 dolara mesečno.

- Moja najskuplja prodaja bila je kad sam prodala korišćenu spiralu za četvorocifrenu cifru... Ovo čime se trenutno bavim, to je za mene samo još jedan dan na poslu. Prodajem svoje dlake s tela, korišćene maske za lice, a najčudnije što su kupci tražili od mene bili su toaletni predmeti i sažvakana hrana. Mnogi moji kupci vole i sportsku odeću koju sam nosila i u kojoj sam se znojila, jer ista sadrži moje prirodne feromone i to im je super - izjavila je.

Većina Rebekine porodice i prijatelja ne pita za detalje o njenom poslu - neki su isprva bili šokirani, a ima i onih koje je bivša striptizeta inspirisala pa su i sami pokrenuli sličan "posao".

Bonus video:

00:09

Bila je najpoznatija striptizeta Jugoslavije, evo kako danas izgleda

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.