RUSIJA U ŠOKU! Turska im uvela drakonske carine!
Foto: AP Digital Vision

Kraj ljubavi?

RUSIJA U ŠOKU! Turska im uvela drakonske carine!

Ministarstvo ekonomije Turske je negiralo informacije o zabrani uvoza
Objavljeno: 15:38h

Moskva - Rusko Ministarstvo poljoprivrede dobilo je zvanično obaveštenje o uvođenju turskih uvoznih carina na rusku poljoprivrednu robu, prenosi ruski list "Izvestija".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Od 15. marta ove godine, carina na uvoz ruske pšenice i kukuruza u Tursku iznosi 130 odsto, pirinča 45 odsto, suncokretovog ulja 36 odsto, suncokretove sačme 13,5 odsto i pasulja 9,7 odsto, prenosi taj list pozivajući se na saopštenje Ministarstva poljoprivrede.

BEZ MILOSTI: Poznata glumica "sahranila" Ivanku Tramp! (VIDEO)

Ministarstvo ekonomije Turske je, kako prenosi "Sputnjik", negiralo informacije o zabrani uvoza, ali je portparol ruskog trgovinskog predstavništva u Ankari saopštio da je tursko Ministarstvo ekonomije izuzelo Rusiju sa liste zemalja sa nultom stopom carine.

foto: Stefan Jokić

Kako piše "Izvestija", ruski zvaničnici i poslovni ljudi su već u potrazi za novim tržištima u Aziji, Latinskoj Americi i Africi.

Bonus video:

TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

Donald Tramp ne gubi vreme otkako je zaseo u predsedničku fotelju u Ovalnom kabinetu, pa je tako najavio i potpisivanje ukaza o zabrani ulaska državljanima pojedinih zemalja na teritoriju SAD. Većina zemalja, čijim će državljanima biti zabranjen ulazak u SAD, ima ozbiljan problem sa terorizmom, pa ne čudi što Tramp pokušava da se tako izbori sa najvećom američkom pretnjom.

(Espreso.co.rs / Izvor: b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.