SKINULA JE KOŠULJU PRED PROFESOROM A ON JE ZANEMEO OD ŠOKA: Učenica je ovo uradila pred PUNOM UČIONICOM (VIDEO)
Učenica pokazala tetovažu profesoru, Foto: Printscreen/TikTok/oliviacarrea

au

SKINULA JE KOŠULJU PRED PROFESOROM A ON JE ZANEMEO OD ŠOKA: Učenica je ovo uradila pred PUNOM UČIONICOM (VIDEO)

Jedna devojka, koja samo što je završila školu, odlučila je da sa svima putem TikToka podeli na koji se ona način zahvalila svom razrednom

Objavljeno:

Pohađanje srednje škole mnogima od nas ostaje u najlepšem sećanju zbog divnih uspomena koje tada stvaramo sa svojim prijateljima i profesorima. Obrazovanje, iako sa sobom za mlade ljude nosi mnogobrojne izazove, a često i poteškoće, uz istinske prosvetne radnike i pedagoge mnoge prepreke se prevazilaze dosta brže i lakše.

Uloga profesora jeste veoma važna jer su upravo oni ti koji utiču na formiranje i razvoj dece, kao i na njihov kasniji pogled na život. Mnogima ide od ruke da uspostave odličan prijateljski odnos sa decom, naročito ako su i oni mlađe životne dobi, pa mogu da razumeju potrebe i dileme mlađih generacija.

Jedna devojka, koja samo što je završila školu, odlučila je da sa svima putem TikToka podeli na koji se ona način zahvalila svom razrednom starešini koji ju je vodio tokom četiri godine srednje škole. Naime, dok je razgovarala sa njim u učionici, a sve snimala njena drugarica, odlučila je da raskopča košulju i pokaže nastavniku šta je uradila u njegovo ime. Profesor je u jednom trenutku bio vidno zbunjen i nije mu bilo jasno šta to ona tačno radi, pa je čak i oklevao da joj se približi.

Međutim, nakon što mu je pokazala na svoju desnu ruku, shvatio je o čemu je reč. U pitanju je bila tetovaža koju je devojčica posvetila upravo njemu.

@oliviacarrea

don’t ask how many times ive watched this video lol. This was so special

♬ Brother - Kodaline

Nastavnik je zanemeo od šoka, široko je otvorio usta, a zatim ih prekrio rukom. Konačno je shvatio šta crtež predstavlja. Napokon je uspeo da prozbori da je "tetovaža lepa", a onda su mu, kako se čini, pošle i suze. U sledećem trenutku je zagrlio učenicu kao pravi brižljivi razredni starešina.

Ovaj video snimak izazvao je mnogobrojne komentare na društvenim mrežama.

- Zagrljaj je toliko pun poštovanja. Vidi se da on zaista brine o njoj -

- On izgleda tako kao da želi da ostane profesionalan i da joj da lični prostor, ali se na kraju slomio. Toliko slatko -

- Kao profesor molim se da imam ovakav uticaj na svoje učenike -

- I u ovom trenutku on zna da su svi ti teški dani kao profesora zaista vredni -

- Ja bukvalno plačem - komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je u narednom videu objavila o kakvoj je tetovaži reč, naglsivši da je u prethodnom snimku zaboravila da to učini. Objasnila je da je na tetovaži iscrtan rimski broj 29, što označava broj profesorove učionice, a ispod toga je napisala citat: "Tvoje prisustvo je važno", što su njegove reči koje joj je uputio u pismu kada je diplomirala.

Devojka je rekla da to smatra veoma važnim i da je profesor kao deo njene porodice, zbog čega je odlučila da uradi takvu tetovažu kojom će poslati snažnu poruku svima.

Mnogi su se na TikToku prisetili svojih profesora, od kojih su takođe dobijali svesrdnu podršku i pomoć i koji im nikada nisu dozvoli da odustanu u određenim situacijama.

- Ovakvi profesori zaslužuju sve i mnogo više - zaključila je jedna korisnica mreže.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.