LEPA ANASTASIJA PROŽIVLJAVALA PAKAO 92 MINUTA? Ubistvo obavijeno velom MISTERIJE, cimer osumnjičenog TVRDI JEDNO
Anastasija Rubinska, Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

novi obrt

LEPA ANASTASIJA PROŽIVLJAVALA PAKAO 92 MINUTA? Ubistvo obavijeno velom MISTERIJE, cimer osumnjičenog TVRDI JEDNO

Policija ne isključuje mogućnost da je od prvog izveštaja dan nakon ubistva do juče, Pakistanac možda bio u stanju straha ili pokušao da zaštiti svog cimera iz Bangladeša

Objavljeno:

Još uvek nije podignuta optužnica za ubistvo protiv muškarca iz Bangladeša, iako se on smatra glavnim osumnjičenim u slučaju smrti mlade Poljakinje Anastasije Rubinske na grčkom ostrvu Kos.

Dok policija nastavlja da istražuje slučaj, Pakistanac, cimer osumnjičenog, sada je dao drugačiju izjavu u odnosu na njegovo prvo svedočenje 13. juna. Na ovaj način bacio je novu senku na slučaj koji je potresao ostrvo.

U prvom svedočenju, Pakistanac je rekao da se u ponedeljak uveče 13. juna u 22.10 sati vratio u kuću u koju je živeo sa cimerom i da tamo nije zatekao ni njega ni devojku. To se donekle poklapa sa činjenicom da postoje dokazi da su osumnjičeni i Anastasija ušli u kuću u 20.38 sati, što bi moglo da znači da je tortura nesrećne devojke trajala 92 minuta.

Međutim, u izjavi za medije u sredu, Pakistanac je tvrdio da je video cimera i Anastasiju kada se vratio kući i da su pili pivo. Rekao je da je u 23 sata čuo motor kako odlazi sa njima.

Policija ne isključuje mogućnost da je od prvog izveštaja dan nakon ubistva do juče, Pakistanac možda bio u stanju straha ili pokušao da zaštiti svog cimera iz Bangladeša.

U svojoj prvoj izjavi rekao je da se njegov cimer vratio kući u ranim jutarnjim satima u utorak, 13. juna, i da je imao zemlju i travu na odeći, dok su mu cipele bile blatnjave.

U novoj izjavi u sredu, nije spomenuo da je video cimera da se vratio kući, rekavši da se probudio u 1 sat i opet u 2 i da njegov cimer nije bio kod kuće.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/anastazja_pati

Osumnjičeni negirao ubistvo

Osumnjičeni iz Bangladeša dva sata se izvinjavao u sredu, 21. juna zbog kidnapovanja Poljakinje.

On je negirao ubistvo, tvrdio da je nevin i da nije imao seksualni odnos sa devojkom. Naređeno mu je da ostane u pritvoru.

Takođe je tvrdio da su se nakon posete marketu motorom zajedno otišli do njegove kuće. Devojka je držala flašu vina i pitala ga da ode u toalet u kući, tvrdi on. Nakon što su, prema njegovim rečima, izašli iz kuće, ostavio ju je na jednom mestu odakle je nastavila sama.

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.