DEČAK (7) USMRTIO DRUGO DETE (5): Tragedija se dogodila u kući
Američka policija, Foto: Printscreen/Youtube/ 11Alive

horor

DEČAK (7) USMRTIO DRUGO DETE (5): Tragedija se dogodila u kući

Kako je saopštila policija, istraga se nastavlja

Objavljeno:

Sedmogodišnjak je iz vatrenog oružja usmrtio petogodišnje dete u kući u istočnom Kentakiju, a preliminarna istraga pokazala je da je pucnjava u ponedeljak uveče u kući u Mekiju bila nesrećni slučaj, saopštila je danas državna policija Kentakija.

Preduzete su mere za spasavanje života, ali je mrtvozornik okruga Džekson proglasio dete mrtvim na licu mesta. Kako je saopštila policija, istraga se nastavlja, a za sada nisu saopštena imena umešanih u incident, prenosi Asošiejted pres.

Do sada je ove godine u Sjedinjenim Državama bilo više od 150 nenamernih pucnjava od strane dece, što je rezultiralo sa najmanje 58 smrtnih slučajeva i 101 povređenim, prenosi Tanjug.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/you Tube/ LiveNOW from FOX

Kentaki nema nijedan zakon koji nameće kaznu za one koji ne obezbede vatreno oružje ili ga ostave bez nadzora. Međutim, ta savezna država zabranjuje bilo kome da „namerno, svesno ili nepromišljeno“ da pištolj maloletniku, osim ako maloletnik nema zakonsku dozvolu da poseduje pištolj.

Bonus video:

01:51

ZAŠTO GOVORIMO DECI DA BUDU JAKA I IZDRŽE? PUSTIMO IH DA PLAČU Borić: Deca se plaše da pokažu empatiju, mali pokazuje emocije

(Espreso/ Telegraf.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.