IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONDA JOJ JE... Ono što je video nije ni sanjao da može da mu se DESI
Momak, Foto: PrintScreen/ TikTok/ pattymac2399

neverovatno

IZAŠAO NA PRVI SASTANAK SA DEVOJKOM, A ONDA JOJ JE... Ono što je video nije ni sanjao da može da mu se DESI

Iako je ovo iskustvo bilo neprijatno, korisnici TikToka su se složili da je bolje saznati takve stvari na prvom sastanku

Objavljeno:

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok, korisnik poznat pod imenom Pattislap23 prihvatio je izazov koji zahteva od korisnika da ispričaju svoje najgore iskustvo na sastanku.

Odjednom je nepoznati muškarac ušao u restoran i seo sa njima za sto, a devojka je postala „bleda kao duh“, opisuje on. Pitao ga je da li može da mu pomogne, a čovek je rekao da upravo sedi na sastanku sa suprugom.

- Pitao sam je da li je to zaista njen muž, pokušavala je da nađe neki izgovor, ali stvari su se samo pogoršale. Najbolji deo je bio kada je njena ćerka pritrčala i sela u njeno krilo:

Međutim, kada je došlo vreme da plati račun, devojka je otkrila da je u braku već sedam godina i ima dete. Bilo je očigledno da je želela malo avanture izvan svog braka. Ova neočekivana otkrića su šokirala mladića.

Iako je ovo iskustvo bilo neprijatno, korisnici TikToka su se složili da je bolje saznati takve stvari na prvom sastanku nego kasnije, kada se već razviju osećanja. Nakon tog sastanka, Pattislap23 je objavio još nekoliko video zapisa u kojima je ispričao da je muškarac odmah zatražio razvod od svoje supruge. Takođe, Pattislap23 je ostao u kontaktu sa devojkom i čak ju je upoznao sa svojom prijateljicom, sa kojom sada ima vezu.

Ova priča je izazvala veliku pažnju na TikToku i pokrenula diskusiju o izazovima i neugodnostima koje mogu pratiti sastanke. Svaka priča ima svoje jedinstvene elemente, a ovaj sastanak je definitivno ostavio snažan utisak na Pattislap23 i ostale korisnike mreže.

Bonus video:

03:37

REČ PSIHOTERAPEUTA O IZBORU PARTNERA: To je složena stvar! Evo šta vam treba za stabilnu vezu

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.