ANASTASIJA NAĐENA MRTVA U GRČKOJ, ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Jedna stvar i dalje MISTERIJA, steže se OBRUČ!
Anastasija Rubinska, Foto: Društvene mreže

DETALJI UBISTVA

ANASTASIJA NAĐENA MRTVA U GRČKOJ, ČEKAJU SE REZULTATI OBDUKCIJE: Jedna stvar i dalje MISTERIJA, steže se OBRUČ!

Zateže se obruč oko 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša, koji se smatra glavnim osumnjičenim za Anastasijino ubistvo

Objavljeno:

Potraga za Anastasijom Rubinskom iz Poljske, koja je nestala prošlog ponedeljka na ostrvu Kos u Grčkoj, dobila je tragičan kraj tokom vikenda, kada je njeno telo pronađeno u močvari.

Volonter koji je učestvovao u potrazi pronašao je nesrećnu devojku mrtvu, a njeno telo bilo je unutar crne kese za đubre, prekriveno granjem.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je bila gola i uvijena u čaršav, potvrđujući na najstrašniji način scenario da je Anastasija bila žrtva krivičnog dela.

Danas će biti urađena obdukcija njenog tela u prisustvu majke žrtve i njenog 28-godišnjeg partnera.

Međutim, mesto na kojem je pronađeno telo mlade Poljakinje brine vlasti koje su šest dana češljale šire područje ne locirajući je, iako su bili nadomak njega. Zbog toga nadležni ne isključuju mogućnost da je počinilac sakrio tamo njeno telo dok je istraga za lociranjem Anastastije bila u toku, prenosi Protothema.

U isto vreme, zateže se obruč oko 32-godišnjeg muškarca iz Bangladeša, koji se smatra glavnim osumnjičenim za Anastasijino ubistvo. On je poslednja osoba koja je videla Poljakinju živu u ponedeljak uveče.

Nakon što je uhapšen i optužen za kidnapovanje, on je policiji ispričao da je Anastasiju upoznao u ponedeljak uveče, zajedno sa još četvoricom stranaca, dvojicom iz Bangladeša i dvojicom iz Pakistana.

Prvo su otišli do marketa u blizini a onda u njegovu kuću u Marmariju jer je, kako je rekao, Anastasija bila pijana.

Anastasija Patricija, Grčka, Poljska
foto: Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

Priznao je da je imao sodnose sa njom, ali da ju je nakon toga ostavio na ulici i vratio se kući.

Policija je pronašla njen DNK i kosu u sobi osumnjičenog, dok se na snimku sa nadzorne kamere vidi kako ulazi u kuću sa Anastastiom.

Policija je u njegovom vlasništvu pronašla i avionsku kartu za Italiju, a koja je bila datirana za utorak, dan nakon što je Anastasija nestala.

Policija veruje da je osumnjičeni planirao da pobegne u inostranstvo, a još jedan detalj koji baca sumnju na njega su tragovi borbe na njegovim rukama.

Pored toga, telefon mlade Poljakinje pronađen je u subotu u podne u napuštenoj kući u Marmariju.

Iz njega je izvađena SIM kartica dok se napuštena kuća nalazi daleko, kako od poslednjeg traga koji je dao signal njenog mobilnog, tako i od puta gde je 32-godišnji Bangladešanin rekao da je ostavio devojku.

Sa druge stane, telefon je pronađen samo 500 metara od kuće osumnjičenog i 1,5 kilometara od mesta gde je pronađeno njeno telo, a vlasti veruju da ga je neko tamo bacio.

Telefoni žrtve i osumnjičenog su poslati na analizu.

Anastasija i njen dečko došli su pre oko mesec dana iz Poljske na Kos, gde su radili u hotelu.

On je njen nestanak prijavio policiji u utorak, nakon što je nije našao u ponedeljak uveče, niti se vratila u hotelsku sobu ili pojavila na poslu.

Na ostrvo je u subotu došla i njena majka zajedno sa grupom poljskih detektiva koji učestvuju u istrazi.

00:41

NAKON PET GODINA, NESTALA OSOBA SE PROGLAŠAVA MRTVOM!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.