DUDA JE TIHA PATNJA I RADNIKA I PROLAZNIKA, NIKO NE SKIDA OČI SA NJE DOK OBILAZI GRADILIŠTA: Ovo je FATALNO (VIDEO)
Duda na gradilištu, Foto: Printscreen/TikTok/dudacavalcaannte

BRUTALNO IZGLEDA

DUDA JE TIHA PATNJA I RADNIKA I PROLAZNIKA, NIKO NE SKIDA OČI SA NJE DOK OBILAZI GRADILIŠTA: Ovo je FATALNO (VIDEO)

Koliko time rizikuje, je već druga priča, ali jedan od njenih snimaka privukao je silnu pažnju korisnika te društvene mreže

Objavljeno:

Brazilska arhitektica Duda Kalvakante se nedavno istakla na TikToku zahvaljujući video snimcima koje su svedočile da silno drži do svog imidža čak i dok obilazi gradilišta.

Koliko time rizikuje, je već druga priča, ali jedan od njenih snimaka privukao je silnu pažnju korisnika te društvene mreže. Dudin obilazak ispratili su uz čak pet miliona pregleda, a glavnu junakinju uglavnom silno nahvalili:

"Možemo izgledati elegantno i bez da rizikujemo zdravlje. Na gradilištu vam u svakom trenutku nešto može pasti na stopalo", upozorio je jedan od korisnika TikToka zanosnu Dudu, a na to se nadovezala i neka devojka:

"Elegantni ste i jako lepi. Ali sigurnosti bi vam ipak trebala biti na prvom mestu. Trebali biste nositi zatvorene cipele za svaki slučaj", poručila joj je.

Mnoge druge tiktokere zaokupirala je prvenstveno njena lepota.

"Vau, kako elegantna žena"; "Neverojatno ste lepa devojka, a vaši su snimciprava inspiracija", nahvalili su je u komentarima.

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.