Ministar odbrane: Sumnja se da iza stravičnog napada u Londonu stoje islamski teroristi!
Foto: Reuters

sedmoro uhapšeno

Ministar odbrane: Sumnja se da iza stravičnog napada u Londonu stoje islamski teroristi!

Napad u sredu je počeo nakon što je azilant pregazio pešake na Vestminsterskom mostu, nakon čega je izašao iz automobila i krenuo da trči prema zgradi Parlamenta i uboo nožem policajca koji pokušao da ga blokira
Objavljeno:

Velika Britanija se i dalje oporavlja od stavičnog terorističkog napada koji se dogodio juče posle podne ispred zgrade Parlamenta u Londonu. U napadu je ranjeno 29 osoba, dok je 5 izgubilo život uključujući napadača i policajca.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je uhapsila 7 osoba nakon napada, a bezbednost oko zgrade Parlamenta je na najvišem nivou. Ministar odbrane Majkl Felon izjavio je u četvrtak da se pretpostavlja veza sa Islamskim terorizmom.

TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: 4 OSOBE SU POGINULE, uključujući POLICAJCA I NAPADAČA! Najmanje 20 povređenih (FOTO) (VIDEO)

- Policija trenutno ubrzano istražuje muškarca koji je odgovoran za jučerašnji napad, kao njegove saradnike, i pokušava da utvrdi odakle je. Oni ispituju i da li je još ljudi umešano u napad. Policija pretpostavlja da je povezan sa Islamskim terorizmom - rekao je ministar odbrane za BBC radio.

foto: AP

On je dodao i da će bezbednost oko zgrade Parlamenta biti dodatno pregledana.

foto: Reuters

Napad u sredu je počeo nakon što je azilant pregazio pešake na Vestminsterskom mostu, nakon čega je izašao iz automobila i krenuo da trči prema zgradi Parlamenta i uboo nožem policajca koji pokušao da ga blokira.

Nakon toga policija ga je ubila.

(Espreso.co.rs / RT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.