MAJKA DVOJE DECE ŽRTVA LONDONSKOG KASAPINA: Krenula po decu, ćerkice nikad nisu dočekale mamu! (FOTO)
Foto: Facebook/Aysha Frade

stravičan napad

MAJKA DVOJE DECE ŽRTVA LONDONSKOG KASAPINA: Krenula po decu, ćerkice nikad nisu dočekale mamu! (FOTO)

Španski mediji su preneli da je njen otac rođen u Velikoj Britaniji i da se Ajša udala za Portugalca Džona Frejda. Njeno devojačko ime bilo je Ajša Ahmet Kaldelas
Objavljeno:

Policija Velike Britanije uhapsila je 7 osoba nakon terorističkog napada kod zgrade Parlamenta u kojem je život izgubilo 5 osoba, uključujući napadača i policajca. Prema izveštajima najmanje 20 osoba je povređeno, sedmoro je u kritičnom stanju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Među poginulima je i Ajša Frejd (43), majka dvoje dece, koja je krenula po njih u školu. Kako se navodi u britanskim medijima, ona je bila profesorka španskog jezika na koledžu u blizini Vestminsterskog mosta.

TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: 4 OSOBE SU POGINULE, uključujući POLICAJCA I NAPADAČA! Najmanje 20 povređenih (FOTO) (VIDEO) (LIVESTREAM)

Ajša je krenula po svoje ćerke, od osam i jedanaest godina, a njena porodica je počela da dobija pozive iz Londona nakon što su njena dokumenta pronađena na mestu napada, preneo je El Confidencial.

Nekoliko sati od napada njena smrt je i zvanično potvrđena. Ajša je imala britanski pasoš, a ambasada Španije je prvo objavila da među žrtvama nema njihovih državljana. Nakon kratkog vremena, oni su objavili da je žena španskog porekla jedna od žrtava terorističkog napada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.