DA LI JE OVO NAPADAČ IZ LONDONA?! Prva fotografija osumnjičenog za krvavi pir kod britanskog Parlamenta! (FOTO)
Foto: Fonetap

teroristički napad

DA LI JE OVO NAPADAČ IZ LONDONA?! Prva fotografija osumnjičenog za krvavi pir kod britanskog Parlamenta! (FOTO)

Prva fotografija muškarca osumnjičenog da je nasmrt izbo policajca danas ispred britanskog parlamenta, nakon što je prethodno automobilom pokosio pešake na Vestminsterskom mostu, pojavila se u medijima
Objavljeno: 13:56h

Muškarac, kojeg očevici opisuju kao muškarca od oko 40 godina, prvo je pokosio pešake na mostu, nakon čega se zakucao u zid, a zatim je izleteo iz vozila i napao policajca nožem, nanevši mu nekoliko ubodnih rana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Policija je upucala napadača, a hitna pomoć ga je odvezla. Pored osumnjičenog su reporteri primetuili nož kojim je počinjen napad.

Jedna žena preminula je od posledica povreda na mostu, a policajac je nedugo nakon napada takođe podlegao povredama u bolnici. Za sada je objavljeno da su četiri osobe preminule, uključujući napadača i policajca.

foto: Fonetap

U današnjim incidentima kod britanskog Parlamenta koje policija tretira kao teroristički čin, moguće je da su učestvovala dva napadača, preneo je BBC dok su iz Londona stizale konfuzne informacije o incidentima, kao i o žrtvama.

TERORISTIČKI NAPAD U LONDONU: ČETIRI OSOBE SU POGINULE, uključujući jednog POLICAJCA I NAPADAČA! Najmanje dvadeset povređenih (FOTO) (VIDEO) (LIVESTREAM)

Novinar Danijel Sendford prenosi reči očevidaca koji tvrde su videli "jednog belog muškarca" i "jednog crnog sa šiljatom bradom". Međutim, policija je potvrdila da je bio samo jedan napadač i da je on mrtav.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.