OTIŠAO U STRIPTIZ KLUB, A DA NIJE JAVIO ŽENI: Kad je saznala, ODMAH JE URADILA OVO! (VIDEO)
Indi Klinton i njen suprug, Foto: Printscreen/Instagram/indyclinton

Brak

OTIŠAO U STRIPTIZ KLUB, A DA NIJE JAVIO ŽENI: Kad je saznala, ODMAH JE URADILA OVO! (VIDEO)

Australijska influenserka se na kraju osvetila svom mužu nakon što ju je lagao o tome šta je uradio na poslovnom putu.

Objavljeno:

Indi Klinton (26) otkrila je da je njen suprug Ben posetio mesto koje ona nije odobravala nakon što je pronašla fotografije na njegovom telefonu.

Tako da mu je uzvratila tako što je podivljala sa njegovom kreditnom karticom, iskoristivši je u kazinu The Star u Sidneju.

Jedan od njenih prijatelja opisao je njenu kaznu na Instagram nalogu koji prati poznate influensere "Dutch Mint"i: 'Bio je odsutan zbog posla, otišao u striptiz klub i lagao o tome.'

„Dakle, ona je uzela decu i otišla da iskoristi njegovu kreditnu karticu kao nadoknadu.“

Indi je takođe objavila video TikTok-a na kojem Bena koji izgleda pokajao joj daje cveće i moli je za oproštaj.

"On je nedelju dana u kućici za pse pa sam ga konačno pustila da izađe", napisala je pored snimka.

Prošle godine, Indi je dospela na naslovne strane iznevši pet kontroverznih pravila koja 'nikada neće' primeniti na svoje dvoje dece, uključujući njihovo fizičko disciplinovanje i prisiljavanje da jedu povrće koje ne voli.

Indi, koja živi sa suprugom i dvoje dece u Sidneju, otišla je na TikTok kako bi razgovarala o zajedničkim roditeljskim 'pravilima' - i onima koje nikada ne bi primenila.

Na snimku je napisala 'pripremite kokice' kako bi nagovestila dešavanja koje je nameravala da podeli sa svojih 588.000 pratilaca.

„Hajde da se obratimo slonu u sobi: disciplina. Nikada neću fizički disciplinovati svoju decu. Odgajana sam sa kaišem i drvenom kašikom – i mislim da to nije pravi način“, počela je ona.

„Vratila sam se u ono vreme kada su to radili u školama i to je trebalo da se uradi, ali govorim iz iskustva iz prve ruke i znam da to ne poboljšava situaciju.

'Ako ništa drugo, to će im zadati doživotnu traumu. Ako to uradite, to je vaš izbor, ali vaše dete je bespomoćno.

„Stalno vidim komentare na svojim objavama da „trebaš da ga udariš“, ali to govori više o tebi... Bilo bi me sramota da to napišem jer piše da imaš neke probleme u pozadini.“

Indi je stekla veliki broj pratilaca na društvenim mrežama jer je podelila svoje 'prave' roditeljske trenutke sa svojim dvogodišnjim sinom Navijem, kojeg opisuje kao svoje 'ludo dete'.

(Espreso/Daily Mall)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.