PORED SVIH ROMANTIČNIH MESTA, ČOVEK ZAPROSIO DEVOJKU BAŠ OVDE: Svet u neverici, ovo samo Turci mogu! (VIDEO)
Prosidba na izborima, Foto: Printscreen/Youtube/GAZETE DUVAR

NEVEROVATNO!

PORED SVIH ROMANTIČNIH MESTA, ČOVEK ZAPROSIO DEVOJKU BAŠ OVDE: Svet u neverici, ovo samo Turci mogu! (VIDEO)

Uz improvizovani glasački listić sa zajedničkom fotografijom, Mehmet je zaprosio devojku

Objavljeno:

Juče se u Turskoj održavao drugi krug predsedničkih izbora u kojima je pobedu odneo Redžep Tajip Erdogan. Orilo se, pevalo i slavilo širom Turske. Slavio je i Mehmet Emin Ozbej, nakon što je zaprosio svoju devojku Gizem Esen na jednom biračkom mestu u Ankari i ona rekla "Da!"

Postoji toliko različitih, romantičnih i neobičnih mesta i načina da se zaprosi lepša polovina. Ipak, ovaj mladić je odlučio da to uradi upravo na biračkom mestu tokom drugog izbornog kruga u Turskoj i prikupi pažnju tamošnjih medija.

Naime, uz improvizovani glasački listić sa zajedničkom fotografijom, Mehmet je zaprosio devojku. Na glasačkom listiću pisalo je: "Hoćeš li da se udaš za mene?" Na prvi pogled zbunjenu Gizem Esin dok je izlazila sa glasačkog mesta, sačekao je dečko sa još jednim listićem i pečatom. Ubrzo je shvatila u čemu je reč i bez razmišljanja rekla "da", lupila pečat na listić i ubacila u improvizovanu glasačku kutiju. Posle ubacivanja listića momak je kleknuo i devojci poklonio verenički prsten. Par su podržali pristuni uz ovacije i aplauz.

Pogledajte u videu kako je izgledala ova neobičan prosidba:

01:10

Život se vraća u normalu, jedna veridba „pala“ na koncertu u Prijepolju

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.