TARA JE MEDICINSKA SESTRA KOJU NI MAJKA NE PREPOZNAJE: Dala BEZOBRAZNU SUMU na operacije, evo kako sada IZGLEDA
Tara, Foto: Printscreen/Facebook

NEVERICA

TARA JE MEDICINSKA SESTRA KOJU NI MAJKA NE PREPOZNAJE: Dala BEZOBRAZNU SUMU na operacije, evo kako sada IZGLEDA

Imala je pet povećanja grudi, šest operacija nosa i u sebe ubrizgala beskrajnu količinu botoksa i filera, ali to je za nju bio samo početak

Objavljeno:

Tara Džejn je medicinska sestra iz Melburna, koja je zbog svog izgleda postala zvezda na društvenim mrežama.

Imala je pet povećanja grudi, šest operacija nosa i u sebe ubrizgala beskrajnu količinu botoksa i filera, ali to je za nju bio samo početak. Doduše, neki kažu da je strast prema silikonima i plastičnim operacijama odvela u sunovrat. Naime, ova devojka danas je neprepoznatljiva, a uz njeno ima uvek možete pročitati reči kao što su "jezivo", "bizarno"

Kaže da je na svoju transformaciju potrošila blizu 200.000 dolara (21.738.000) da bi postala "živa Barbika". Međutim, iako je mnogi osuđuju, ona je ponosna na rezultat.

"Plastična hirurgija mi daje osećaj osnaženosti. Mislim da je u današnje vreme veoma važno da žena može da izrazi svoje osećanje i da izrazi svoj stav o lepoti. Plastična hirurgija je način na koji to radim. To je ono što me čini srećnom. To mi daje samopouzdanje da budem najbolja verzija sebe", rekla je Džejn.

Tara Džejn
Tara Džejnfoto: Printscreen/Facebook

Danas je Instagram model, a svet je za nju saznao kroz popularnu emisiji na E! kanalu "Botched", u kojoj je učestvovala sa ciljem da joj tim čuvenih plastičnih hirurga ugradi još veće silikone u grudi.

Iako su je tada stručnjaci odbili i posavetovali je da se posveti svom prvenstveno psihičkom, a onda fizičkom zdravlju, ona je dobronamerne smernoce zanemrila i nastavila dalje da se operiše.

- Ne znam ko misli da treba da stanem sa operacijama, kad se tek zagrevam. Biće ih još. Želim da me pamti ceo svet po izgledu. Zarađujem ogroman novac, može mi se - kaže pomalo bahata Tara.

Tara Džejn
Tara Džejnfoto: Printscreen/Facebook

Pošto mnoge njene procedure imaju samo privremene efekte, Tara i dalje mora da troši hiljade dolara na održavanje.

U roku od godinu dana, ona mora da ubrizga botoks do 30 puta. „Naročito sa svojim telom, veoma brzo ga razgrađujem, tako da osećam da idem kod lekara jednom u nekoliko meseci“, rekla je Džejn i dodala: „Ove stvari nisu jeftine, tako da je prilično lako potrošiti 2.000 do 5.000 dolara odjednom. Dakle, to je prilično skup hobi.“

Tara kaže da dobija različite reakcije na svoj izgled – ali kaže se „nikome ne izvinjava“.

„Celog života sam se bavila ljudima koji mi daju pogrdne komentare i koji me maltretiraju, ali naučila sam da se nosim sa tim. Samo se fokusiram na ono što želim da radim i srećna sam, a to je ono što je važno“, rekla je Džejn.

„Koristim hejtere kao pokretačku snagu da postanem uspešnija i najbolja verzija sebe. Hejteri me čine poznatijom.“

Sa preko 209.000 pratilaca na Instagramu, Tara kaže da joj je njen izvanredan izgled otvorio nove mogućnosti, prenosi 7news.

„To je stvorilo mnogo prilika, posebno u inostranstvu. Mnogo poznatih TV emisija mi se zapravo obratilo. Viđaćete me mnogo više”, zaključila je Džejn.

Taru sada često možemo videti i u skupocenim odevnim kombinacijama koje vrede nekada i više od 10.000 evra. Gde god se pojavi, uopšte ne obraća pažnju na poglede i ne tako lepe komentare na račun njenog izgleda. Naportiv, ponosno šeta, a sa estetskim korekcijama, kako naglašava, nije joj u planu da prestane. Čak se i pridružila sajtu za odrasle "OnlyFans" kako bi obezbedila dovoljno sredstava za sve svoje buduće intervencije.

Ona ne prestaje da kači svoje fotografije po Instagramu gde se mogu videti razlike u njenom izgledu.

Bonus video:

01:45

MEDICINSKA SESTRA NAJVEĆEG SRCA U SRBIJI! Nudi besplatnu zdravstvenu pomoć, kuva za pacijente i razvozi im obroke

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.