MIRIJAM JE NAKON JEZIVE NESREĆE PROVELA 31 GODINU U KOMI, A ONDA JE IZDAHNULA: Zbog objave njenog muža SVI PLAČU!
Bolnički krevet, Foto: Profimedia

tuga

MIRIJAM JE NAKON JEZIVE NESREĆE PROVELA 31 GODINU U KOMI, A ONDA JE IZDAHNULA: Zbog objave njenog muža SVI PLAČU!

Ona i njen suprug bili su tek godinu dana u braku, kada je Mirijam doživela nesreću u kojoj je bila teško povređena i završila u komi

Objavljeno:

Muškarac iz Italije potvrdio je da je njegova žena preminula nakon što je više od tri decenije provela u komi nakon stravičnog sudara na Badnje veče 1991. godine.

Mirijam Visintin iz Veneta umrla je 10. maja u bolnici San Basijano, gde je prebačena pre dva meseca nakon gomilanja tečnosti u plućima.

Mirijam je bila u komi 31 godinu, otkako je doživela saobraćajnu nesreću na Badnje veče 1991. godine, gde je zadobila povredu mozga.

Njen suprug Anđelo Farina, sa kojim je bila 33 godine u braku, rekao je da je ona preminula nakon srčanog udara.

"Najzad je našla mir, najzad je u raju. Mi smo bili tek godinu dana u braku kada je došlo do tragedije. Bili smo tako mladi i imali puno planova. Sudbina je bila okrutna prema njoj. Nije to zaslužila", rekao je Farina.

Mirijam je upala u komu nakon što je doživela teške povrede glave u nesreći, kada je njen automobil izgubio kontrolu na zaleđenoj površini i udario u stub.

To je trebalo da bude njihov drugi zajednički Božić nakon venčanja 1990. godine.

Doktori su rekli Anđelu nakon sudara da njegova žena verovatno neće preživeti noć.

Anđelo je rekao da je svoju suprugu posećivao svakog dana u bolnici, često i nekoliko puta dnevno - a izuzetak je pravio samo tokom pandemije.

"Išao sam svakog dana tokom pauze na ručak, najmanje 15 minuta. Nekada sam kod nje išao i uveče. Kada bih vratio vreme, opet bih sve isto uradio", rekao je on.

Mirijam je sahranjena u prisustvu porodice i prijatelja u svom rodnom gradu.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.