ONO ŠTO SU VIDELI NA SLICI SA SVADBE, SLEDILO IH U MESTU: Majka pobelela, a to nije bilo moguće, postoji snimak
Tužna majka, Foto: Profimedia

tuga

ONO ŠTO SU VIDELI NA SLICI SA SVADBE, SLEDILO IH U MESTU: Majka pobelela, a to nije bilo moguće, postoji snimak

Donacijama su se svakako pridružili i oni koji su videli njen video na TikToku

Objavljeno:

Tejdin Marfi ‘Toti’ bi ovih dana proslavila svoj drugi rođendan. Nažalost, nesrećno dete je tragično izgubilo život utopivši se pre nekoliko meseci, a njena majka Talija je u utorak počela da prikuplja priloge za odavanje počasti.

Namera njene majke je da postavi klupu u omiljenom parku preminulog deteta, a u to ime želi da prikupi simboličnih hiljadu američkih dolara. Donacijama su se svakako pridružili i oni koji su videli njen video na TikToku.

@leah29murphy I don't believe in many things, especially with the recent loss of our daughter had me thinking she wasn't there sharing our special day with us, and this proves otherwise. I'm forever missing you my little shadow. ???#infantloss #paranormal #fyp #foryoupageofficiall #fypシ #tottymurphy #mybabygirl @[-O-] ♬ original sound - payton

A Talija je na pomenutoj društvenoj mreži objavila fotografiju sa nedavnog venčanja na kojoj je moguće videti nešto što izgleda kao silueta deteta koje se krije iza drveta.

– Ne verujem u mnoge stvari, ali ova fotografija mi je pokazala da nisam u pravu. Sada sam uverena da je Tejdin bila tu i gledala kako se udajem za njenog oca u njenu čast. Nedostajaćeš mi zauvek moja mala senko – napisala je slomljena srca Talija.

Fotografija je potresla mnogo korisnika ove društvene mreže, bez obzira na njihov stav o zagrobnom životu.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.