"NIJE FER, OBEĆALI STE FERARI": Bahata RAZMAŽENA deca PREPLAVILA društvene mreže, nije ih STID UOPŠTE (FOTO)
Ferari, Foto: Profimedia

bahatost

"NIJE FER, OBEĆALI STE FERARI": Bahata RAZMAŽENA deca PREPLAVILA društvene mreže, nije ih STID UOPŠTE (FOTO)

Oni su zašli i na Snepčet na kojem probijaju sve granice bahatosti

Objavljeno:

Deca svetskih bogataša često se razmeću maminim i tatinim novcem na Instagramu, koji je postao njihova omiljena platforma za hvalisanje skupim stvarima o kojima običan čovek može samo da sanja.

Sada su, međutim, zašli i na druge društvene mreže, pre svega na Snepčet, na kojem probijaju sve granice bahatosti. Tamo se hvale najnovijim poklonima koji su dobilo od mamica i tatica, a to listom prelazi granicu degutantnog.

Tako se na Snepčetu može videti kako mladi bogataši zlatnim polugama podupiru vrata, umesto tanjira koriste "ajpede", a "nutelu" na hleb umesto nožem mažu kreditnim karticama bez limita.

Ima i onih koji nisu zadovoljni rođendanskim poklonima od mame i tate, pa je tako jedan "nesrećni" mladić objavio fotografiju novog novcatog "poršea" uz komentar: "Nije fer, obećali su mi "ferari".

Od klinca koji se požalio da "ima previše novca u novčaniku", do drugog koji umesto toalet papira koristi novčanice od 50 evra, ove fotografije sa Snepčeta će vam vrlo plastično objasniti makar jednu stvar, a to je da novac ne može da kupi manire.

Bonus video:

00:08

Bahato parkiranje

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.