HOROR NA KRUZERU, PREMINULOG PUTNIKA DRŽALI U FRIŽIDERU ZA PIĆE 6 DANA: Ono što mu se dogodilo sa TELOM JE JEZIVO
Kruzer, Foto: Profimedia

UŽAS!

HOROR NA KRUZERU, PREMINULOG PUTNIKA DRŽALI U FRIŽIDERU ZA PIĆE 6 DANA: Ono što mu se dogodilo sa TELOM JE JEZIVO

Porodica navodi da su zaposleni na kruzeru "neoprezno i bezobzirno" zbrinuli njegove ostatke i traže milion dolara odštete i suđenje pred porotom

Objavljeno:

Porodica Roberta Džonsa, koji je preminuo tokom krstarenja na Karibima, tužila je kompaniju koja je vlasnik kruzera nakon što su zaposleni nepropisno čuvali njegovo telo u frižideru za piće šest dana!

Džons je preminuo 15. avgusta prošle godine u 78. godini od srčanog udara, a njegovo telo se raspalo do te mere da nije moglo da bude izloženo u otvorenom sanduku na sahrani.

Porodica navodi da su zaposleni na kruzeru "neoprezno i bezobzirno" zbrinuli njegove ostatke i traže milion dolara odštete i suđenje pred porotom.

- Džonsovi posmrtni ostaci pronađeni su u vreći unutar frižidera za piće sa intubacionom cevčicom koja se još nalazila u njegovim ustima - navodi se u sudskim dokumentima.

Telo se nadulo zbog gasova nastalih zbog raspadanja, a koža mu je postala zelena.

TELO NIJE ČUVANO NA ODGOVARAJUĆOJ TEMPERATURI

Džons i njegova supruga Merilin Džons (55) krenuli su na krstarenju na Кaribe kad je preminuo. Članovi posade rekli su Merilin da na brodu postoji radna mrtvačnica u kojoj će biti pohranjeni ostaci njenog muža.

КOLIKO LJUDI UMRE NA KRUZERIMA?

Između 2000. i 2019. godine bilo je 623 prijavljenih smrtnih slučajeva na brodovima za krstarenje.

Istraživanje iz 2020. godine pokazalo je da su ogromna većina preminulih bili putnici.

Ubistvo, Kruzer
foto: Profimedia

- Mrtvačnica međutim nije ispravno radila u vreme kad je Džonsovo telo bilo skladišteno - navodi se u tužbi.

Кada je brod pristao, šest dana kasnije, zaposleni u lokalnom pogrebnom zavodu i zamenik šerifa otkrili su telo čoveka u hladnjaku za piće. Inspekcija Džonsovog tela otkrila je da nikada nije bilo skladišteno na temperaturi koja je odgovarajuća da se spreči raspadanje.

Porodica u sudskim dokumentima navodi da bi Džonsovo telo iznela sa broda u Portoriku da su znali da mrtvačnica ne radi i da bi tamo bilo smešteno u pogrebnom zavodu.

Takođe tvrde da je kompanija "Selebriti kruzis" oduzela Džonsu "dostojanstvo nakon smrti" i da mentalna slika njegovog raspadnutog tela "nikada neće nestati" iz njihovog sećanja.

U tužbi se takođe navodi da je bilo 37 smrtnih slučajeva na kruzeru od 2001. godine.

Bonus video:

01:24

Kruzer u Kataru na kojem ne postoje pravila

(Espreso/USA tudej)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.