RAZJARENI PUTNIK URLAO U AVIONU ZBOG BEBE: Nije mogao da podnese PLAČ, a onda su pale i OGAVNE PSOVKE (VIDEO)
Let, Foto: PrintScreen/ TikTok/ mjgrabowski

haos na letu

RAZJARENI PUTNIK URLAO U AVIONU ZBOG BEBE: Nije mogao da podnese PLAČ, a onda su pale i OGAVNE PSOVKE (VIDEO)

Na snimku je prikazan muškarac kako se vidno iznerviran, dere na stjuardese i ostale putnike

Objavljeno:

Putovanje sa bebama nije lak zadatak, jer mnogi faktori usred putovanja mogu uticati da se one osećaju nervozno, što ih može naterati da galame ili plaču, ostavljajući roditelje, kao i saputnike uznemirenim. Nešto slično se nedavno dogodilo u avionu, kada je jedan muškarac izgubio razum zbog bebe koja je tokom čitavog leta plakala.

Naime, neimenovani putnik na letu "Sautvest Erlajns" za Floridu u Americi, potpuno je izgubio živce nakon što je skoro sat vremena bio osuđen da sluša plač bebe koja se nalazila u njegovoj blizini. Gnevni ispad ovog putnika snimljen je i objavljen na društvenim mrežama od strane drugih putnika, i, na njegovu nesreću, video je brzo postao viralan, prikupivši neverovatnih 150.000 pregleda na TikTok-u.

Na njemu je prikazan muškarac kako se vidno iznerviran, dere na stjuardese i ostale putnike jer jednostavno više nije mogao da se nosi sa bebinim plačom koji je po njegovim rečima trajao više 45 minuta.

Autor snimka, koji je video i podelio na mrežama, dao je do znanja šta misli o besnom putniku, te u opisu videa napisao:

"Ratoborni putnik izaziva diverziju. Jao!"

Pale i psovke

Tokom četvorominutnog video snimka, saputnik u avionu snimio je trenutke divljih scena koje su se odvijale pred njim i ostalim putnicima u avionu. Besni uznemireni gospodin, više od 20 puta je upotrebio psovke, vikajući na stjuardese i ostalu posadu, koji su svim silama pokušavali da ga umire.

U nekom trenutku, čini se da je jednom članu posade aviona dosadilo da sluša i gleda besnog putnika, te mu je rekao kratko i jasno: "Vičeš!"

Govoreći ljutito uznemirenom putniku, ovaj mu je uzvratio:

"Vičem ja, ali viče i beba!"

Mnogi su tu njegovu rečenicu opisali kao nezrelu, jer nisu mogli da veruju da odrasla osoba ne može da podnese plač bebe, a potom i da bebu želi da iskoristi kao izgovor za svoje nepriladno ponašanje na letu.

Tokom svog izliva besa, putnik je takođe našao za shodno da perkomentariše i neke ružne reči.

"Da li je onaj koji ga je pravio platio dodatno da se dete ovde iživljava nad ostalim putnicima" rekao je glasno iznervirani putnik.

Svi su stali na stranu uplakane bebe

Korisnici društvenih mreža nisu stali na stranu ljutitog čoveka, te su mnogi kritikovali na njegovo loše ponašanje.

"Šta očekuje da se uradi? Da li očekuje da će ekipa baciti bebu kroz prozor?", "Na javnom je letu pa ako mu se to ne sviđa,neka leti privatno", "Verujte mi kada kažem, i mi majke smo užasnuti kada bebe plaču u avionima, ali to je prosto tako", "Šta je očekivao da će se desiti? Da neće trakom zalepiti bebina usta?", bili su komentari koji definitivno nisu stali na stranu nervoznog muškarca.

Jedna devojka je u komentarima iskoristila priliku da kaže koju reč za muškarce, te napisala:

"Muškarci su tako emotivni, kunem se."

Nakon sletanja, policija i osoblje avio-kompanije razgovarali su sa muškarcem.

"Nemamo detalje o ovom letu koje bismo mogli da podelimo, ali pohvale za našu letačku posadu i za njihov profesionalizam. Izvinjavamo se ostalim putnicima u avionu", rekao je predstavnik "Sautvest Erlajnsa" za tamošnje medije.

Bonus video:

01:01

AVION MIHAJLO PUPIN STIGAO U SRBIJU:

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.