UPOZNALA GA JE NA POSLU I ODMAH JOJ JE TRAŽIO 1 STVAR: Čim su došli do spavaće sobe usledio je....
Žena koja plače, Foto: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

MAJKO MILA

UPOZNALA GA JE NA POSLU I ODMAH JOJ JE TRAŽIO 1 STVAR: Čim su došli do spavaće sobe usledio je....

Međutim, ono što je neobično s tom mladom ženom jeste da je činjenica da nikad nije imala odnose počela da joj smeta onog trenutka kada je upoznala zgodnog kolegu na poslu u kom se zaljubia

Objavljeno: 16:15h

Jedna devojka požalila se terapeutkinji za veze da je verovatno najstarija pripadnica nežnijeg pola koja joj je ikad pisala i tražila savet u vezi s problemom koji ima. Ona je, naime, kako je otkrila u specijalnoj rubrici britanskog portala San, i dalje nevina, iako ima 36 godina, i to je veoma počelo da je pritiska.

Međutim, ono što je neobično s tom mladom ženom jeste da je činjenica da nikad nije imala odnose počela da joj smeta onog trenutka kada je upoznala zgodnog kolegu na poslu u kom se zaljubila. U pitanju je zreo, razvedeni muškarac od 40 godina, koji je na to veoma duhovit i zabavan, a pokazao je otvoreno interesovanje za nju. Takođe, budući da se viđaju već neko vreme on prirodno želi da sa njom ima intimne odnose, zbog čega je i nastao problem. Ali zasad samo u glavi očajne mlade žene.

seks
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

- Ja sam verovatno najstarija devica koja vam je ikada pisala, ali evo sa 36 godina sam konačno dobila priliku da sve to promenim. Međutim, mene i sama pomisao na to apsolutno užasava - započela je ona svoju ispovest, naglašavajući kako joj je najpre teško da pojmi da bi do toga uopšte moglo da dođe.

A zatim je priznala i da joj teškoću predstavlja činjenica da to otkrije svom novom partneru u koga se veoma zaljubila.

- Bila sam sama dugo vremena. Ranije jesam imala momke, ali sam im uvek govorila da ne verujem u seks pre braka. Istina je bila da mi se oni nikad zaista nisu toliko dopadali - navela je ona.

Posle sedam godina samoće upoznala je, kako kaže, divnog momka na poslu.

- On ima 40 godina i naš je čovek za održavanje sistema. Ja sam sekretar škole. Razveden je i sjajan, zabavan, pri čemu nije previše glasan ili nasrtljiv - opisala je ona svog novog izabranika.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

A zatim je nastavila.

- Našli smo se od samog početka. Međutim, on sada želi da odemo korak dalje i uđemo i u se*sualnu vezu, ali ja sam mu rekla da jednostavno nisam spremna za to. Istina je da je on prvi čovek koga sam upoznala i kojim bih zaista volela da idem u kveret, ali se bojim. Ne znam šta da radim - zavapila je tridesetšetogodišnjakinja.

Uskoro joj je stigao odgovor terapeitkinje za veze.

- Razumljivo je da ste zabrinuti, ali se ne razlikujete od bilo koga drugog ko ima se*s po prvi put. Se*s ne dolazi sa priručnikom - trebalo bi da uživate u eksperimentisanju da biste postigli obostrano uživanje. Zapamtite, to mu je prvi put sa vama, tako da će i on biti zabrinut da vam osigura da uživate. Ne postoji pravilo koje kaže da morate imati odnos odmah. Uzmite vremena i zapamtite da praktikujete bezbedan se*s - posavetovala ju je terapeutkinja.

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.