UŠAO U DVORIŠTE KOD KOMŠINICE, PA JOJ UKRAO BRUSHALTER I DONJI VEŠ: Tek da vidite gde ih je stavio... (VIDEO)
Dvorište, Foto: Aleksandra Čolić

horor

UŠAO U DVORIŠTE KOD KOMŠINICE, PA JOJ UKRAO BRUSHALTER I DONJI VEŠ: Tek da vidite gde ih je stavio... (VIDEO)

Policija je do sada dobila šest prijava od žena

Objavljeno:

Tajlandska policija uhapsila je 27-godišnjeg muškarca iz severne provincije Kampheng Pet zbog krađe donjeg rublja svojih komšinica.

Meštani su primetili da im nestaje veš i posumnjali da je lopov u njihovom kraju. Kada su fotografisali bambus na kojem je visilo preko stotinu pari donjeg veša, fotografije su se proširile društvenim mrežama.

Policija je nakon toga intervenisala i uhapsila osumnjičenog, koji je priznao krivicu. On je izjavio da je krao donji veš kako bi se samozadovoljio i tvrdio da je konzumacija alkohola kriva za njegovo neprimereno ponašanje.

Policija je do sada dobila šest prijava od žena koje su pronašle svoj veš na bambusu, a sve ostale devojke su pozvane da provere da li je njihov veš takođe ukraden. Muškarcu preti kazna zatvora do pet godina zbog kršenja člana 335 Krivičnog zakonika.

U drugom incidentu, koji se dogodio samo dva dana ranije, jedna žena iz južne provincije Songkhla podnela je prijavu policiji protiv muškarca koji joj je provalio u kuću sa namerom da joj onjuši zadnjicu i liže cipele.

Bonus video:

01:10

ŠEFE, VI STE PERVERZNJAK: Na razglasu NAPLJUVALA poslodavca i dala OTKAZ, o njenom potezu i onome što je rekla priča SVET! (VIDEO)

(Espreso/ 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.